Δύο Ξένοι

Η τηλεοπτική κωμική σειρά Δύο Ξένοι είναι μια δημιουργία των Αλέξανδρο Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, η οποία προβλήθηκε στο κανάλι του Mega την περίοδο 1997 – 1999.

Οι ρόλοι που παρουσιάστηκαν στη σειρά ήταν αναμφισβήτητα εξαιρετικοί, όπως κι οι ατάκες τους ήταν επικές, με τη Ντίνα Κώνστα ως “Ντένη Μαρκορά” να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας κι υστερίας.

Άλλοι ηθοποιοί που ξεχώρισαν με την ερμηνεία τους ήταν κι ο αείμνηστος Νίκος Σεργιανόπουλος ως “Κωνσταντίνος Μαρκοράς”, η Εβελίνα Παπούλια ως “Μαρίνα Κουντουράτου”, αλλά κι η Χρυσούλα Διαβάτη ως “Φλώρα Μπαρμπαρίτσα”.

Υπάρχει, όμως, και μια σκηνή στο 36ο επεισόδιο της σειράς Δύο Ξένοι όπου κάνει guest εμφάνιση η ηθοποιός Σοφία Φιλιππίδου, και έδωσε κι εκείνη ένα ανεπανάληπτο ρεσιτάλ ερμηνείας, αλλά κι υστερίας.

Η Φλώρα μαζί με τον πτέραρχο – πατέρα της Μίνας Αγγελοπούλου – εμφανίζονται στην εκπομπή “Χαμένοι στην Πόλη” της Σοφίας Φιλιππίδου, ώστε να βρουν τη Μίνα που έχει εξαφανιστεί.

Μέσα στην αγωνία της Φλώρας και του πτεράρχου να βρουν τη Μίνα Αγγελοπούλου, έρχεται η Σοφία Φιλιππίδου να αυξήσει την ένταση και να φτάσει την υστερία σε άλλο επίπεδο.

Οι ατάκες που ακούγονται από την Σοφία Φιλιππίδου πάνε κι έρχονται, με κορυφαίες όλων “Πιασ’ τη γόβα ρε μ@@@κα” και “Θέλουμε πλάνα; Θέλουμε πλάνα; Τί πλάνα κι αεροπλάνα;”!

Τσέκαρε τα σχετικά βίντεο με τη Σοφία Φιλιππίδου παρακάτω:

Part 1.

Part 2.

Part 3.

Διάβασε και αυτό: Δύο ξένοι: Τα λάθη στα γυρίσματα της σειράς