ερωτευτεί

Ο έρωτας είναι για όλους τους ανθρώπους ή έστω για εκείνους που ξέρουν να το απολαύσουν και να τον υπερασπιστούν μια μεγάλη κινητήριος δύναμη… ίσως η σημαντικότερη για τη ζωή μας.

Εμείς εδώ στο citynow.gr που υπερασπιζόμαστε τον έρωτα σε όλες του τις μορφές, προσπαθούμε συχνά να δίνουμε λύσεις για τα προβλήματα που φέρνει ή για τα προβλήματα που έχουμε εμείς μέσα μας και τα μετατοπίζουμε ως προβλήματα του έρωτα.

Σε αυτή λοιπόν την προσπάθειά μας εντοπίσαμε ένα βίντεο στο youtube που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό από την αλήθεια του!

Από το κανάλι Matrix παρακολουθούμε έναν νεαρό άντρα να εξομολογείται τον έρωτά του, την πικρία του, τη στεναχώρια του, τα αγνά του συναισθήματα και τη βαθιά του πίστη στην αγάπη.

Πρόκειται για τον @epimtx έναν νεαρό που εξομολογείται τον βαθύ του έρωτα. Τα βαθιά του συναισθήματα για εκείνο το πλάσμα που πλέον έχασε. Περιγράφει σε αυτό το βίντεο τη σχέση τους με τα προβλήματα τους, τη ζήλια τρίτων, τα γεμάτα ένταση βράδια τους και δηλώνει παρών προς αυτό τον έρωτα.

Έστω και χωρισμένος όπως περιγράφει σε αυτό το βίντεο, ο νεαρός @epimtx δηλώνει εκεί για εκείνο το πλάσμα που του πλάνεψε την καρδιά. Δηλώνει παρών ακόμα και εάν η πρώην του είναι σε άλλα χέρια και της ζητάει μόνο ένα πράγμα. Να τον σκέφτεται και να μην τον ξεχάσει.

Το νεαρό αυτό αγόρι δηλώνει τον έρωτά του, τον τρελό με έναν τρόπο που δεν έχει όρια και στεγανά, που δεν έχει άμυνες, που δεν ίχνος ντροπής! Και καλά κάνει!

Μετά από αυτό το βίντεο που μας άγγιξε πραγματικά εμείς το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι να μάθουν οι νέοι άνθρωποι και όχι μόνο να νιώθουν έτσι έντονα, έτσι ανεπιτήδευτα τον έρωτα και την αγάπη και να παραμερίζουν τα πάντα μπροστά σε αυτό το υπέροχο αίσθημα.