Πλαταριά

Έχετε καταλάβει ότι μας αρέσουν οι εξορμήσεις… αλλά και μεις δε σας αφήνουμε έτσι και σας έχουμε τις must επιλογές για φαγητάκι, καφεδάκι & ποτάκι! Αυτή τη φορά η ομάδα του Citynow.gr ταξίδεψε μέχρι την Ήπειρο και συγκεκριμένα στην Πλαταριά Θεσπρωτίας.

Η Πλαταριά Θεσπρωτίας απέχει μόλις 20 λεπτά με το αμάξι από το κέντρο της Ηγουμενίτσας και εκεί εντοπίσαμε ένα καταπληκτικό μαγαζί που θυμίζει κάτι από Ιταλία, με θέα τη θάλασσα και κατάλληλο για όλα του γούστα! Το όνομα αυτού; VESPA ROSA!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Begin your summer with the best coffee!!!🌊 Experience it!! – – 📷 : @xenia_tz – #summer#plataria#platariabeach#vesparosa#vesparosacoffee#sundaylove#coffeelover#bestquality#jacobscoffee#instacoffee#freddoespresso

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vespa Rosa (@vespa.rosa) στις

Στο Vespa Rosa μπορεί κανείς να απολαύσει το καφεδάκι του με την υπέροχη θέα που βλέπει προς τη θάλασσα, να γευτεί τα καταπληκτικά γλυκά του μαγαζιού, αλλά και να απολαύσει ένα περιποιημένο brunch μετά από την πρώτη βουτιά της ημέρας.

Τo Vespa Rosa είναι κατάλληλο και για όσους θέλουν να πιουν το κοκτέιλ ή το ποτάκι τους παρέα με τους ήχους του κύματος!

@vangeliskafasis, Travel & Fashion enthusiast