Εφαρμογές γνωριμιών

Οι εφαρμογές γνωριμιών είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να βρεις το πρόσωπο που αναζητάς έτσι ώστε να κάνεις τσαχπινιές ή να έρθεις πιο κοντά με έναν άνθρωπο! Μέσα στο “ερωτικό παζάρι” των συγκεκριμένων εφαρμογών μπορείς να βρεις ένα άτομο το οποίο να πληρεί κάποια κριτήρια και να ξεκινήσει μια συζήτηση η οποία όλοι περιμένουν πως θα οδηγήσει σε ένα τηλεφώνημα και μετά σε μια συνάντηση…. Αμ, δε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ. 

Κάνεις αυτό το αναθεματισμένο swipe left μπας και μιλήσεις με έναν άνθρωπο της προκοπής, λες δυο κουβέντες και μετά ξαφνικά εξαφάνιση όπως ο Κάσπερ το φαντασματάκι! Μια, δυο, τρεις, τέσσερις και άει λέγοντας, δημουργούνται συζητήσεις του 5λέπτου χωρίς να υπάρχει νόημα και ουσία! Και αναρωτιέσαι… Γιατί εξαφανίζονται πριν καν μάθουν έστω το επάγγλελμα σου!

 

Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις! Μπορεί να βαριέται, μπορεί να θέλει να διαβάσει μια ατάκα που θα τον κάνει να σηκωθεί από τον μοναχικό καναπέ του ή από το κρεβάτι που κοιμάται με τη σχέση του και δεν του έκανε τσαχπινιές, μπορεί απλά να θέλει να γεμίσει το κενό που του έχει αφήσει μέσα του το πρώην γκομενάκι το οποίο τον παράτησε, μπορεί απλά να θέλει να δει αν μετρά ή πολύ απλά θέλει να κάνει μια βλακεία και να πέσει να κοιμηθεί!

Είναι κάποιες εξηγήσεις που έχουν νόημα αλλά καμία ουσία! Αφού βρε αγάπες δε θέλετε ή αν θέλετε πείτε από την αρχή τι θέλετε να ξέρει και ο κόσμος τι συμβαίνει!

Μια άλλη κατηγορία που το “τραβά”

Δυο άνθρωποι αποφασίζουν να κάνουν swipe left στο “φλεγόμενο” TINDER, και αρχίζουν να λένε πέντε κουβέντες,να κάνουν πλακίτσα και ξαφνικά περνούν στο άλλο επίπεδο! “Έχεις INSTA”,”θα μου δώσεις τον αριθμό τηλεφώνου σου”, και άλλα. Τα λέτε και εκεί τα λέτε ωραία και ξαφνικά αρχίζει να εμφανίζεται μια…αραίωσε στα μηνύματα και τα τηελφωνήματα! Και ξαφνικά… σιγή!

Αυτή είναι μια πολύ extra special κατηγορία (σαν την πίτσα που μπορείς να τρως τώρα ενώ διαβάζεις) καθώς υπάρχουν κάποιες εξηγήσεις αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα σε πείσουν!

1.Έχει γκομενάκι και προσπαθεί στα κλεφτά να κάνει την εμφάνιση του μπας και συνεχίσει να παίρνει την επιβεβαίωση που τόσο πολύ του λείπει!

2.Δε θέλει να κάνει τίποτα σοβαρά μαζί σου και απλά του αρέσει η κ@@@@@ντα που υπάρχει!

3.Απλά δε γουστάρει άλλο! Και δεν έχει τα κότσια να το πει!

Όπως και να έχει, χαριτωμένα. μου παπάκια, αυτό που χρειάζεστε στη ζωή σας είναι κάποιον να “καίγεται” για εσάς και να το δηλώνει! Αλλιώς να είχαμε να λέγαμε! Αν σου κάνει κάποιος και στα λέει ωραία, το μόνο που μένει είναι να τα αποδείξει! Απλά φροντίστε να είστε και εσείς σωστοί και να δείχνετε τι θέλετε! Ξεκάθαρα και ωραία!

Υ.Γ : Να ευχαριστήσω όλα τα αγόρια που με βοήθησαν στην έρευνα μου και να σας πω πως δεν υπήρξε κάποιος ψυχικός τραυματισμός κατά την έρευνα και τους καλούς μου φίλους που μοιράζονται τις ιστορίες τους μαζί μου!

Who said this? @stylefreakalex 

Τσέκαρε και αυτά: