Εφαρμογές γνωριμιών

εφαρμογές γνωριμιών βρίσκονται στο hype τους καθώς ο κόσμος δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο για να βγει και να γνωρίσει άλλους ανθρώπους και οι ανάγκες είναι διαφορετικές καθώς περνούν τα χρόνια! Και αυτό το έχει καταλάβει πολύ καλά η Ρέμπελ Γουίλσον, η οποία ετοιμάζει κάτι δικό της.

Η γνωστή ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία Pitch Perfect, αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της app το οποίο βασίζεται στις δικές της εμπειρίες όταν προσπαθούσε να βρει τον έρωτα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebel Wilson (@rebelwilson)

Το νέο app ονομάζεται “Fluid” και απεθύνεται σε ανθρώπους που δεν έχουν ορίσει τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό με όρους που δε θεωρούνται σταθεροί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

“Είναι η πρώτη εφαρμογή γνωριμιών όπου δεν χρειάζεται να ορίσετε τον εαυτό σας ή να σημειώσετε ένα πλαίσιο για να πείτε: “Είμαι ετεροφυλόφιλος, είμαι ομοφυλόφιλος, είμαι αμφιφυλόφιλος” και δεν χρειάζεται να περιγράψετε το άτομο που ψάχνετε. Είναι ένα είδος αγάπης χωρίς ταμπέλες”, λέει η ηθοποιός. 

Σύμφωνα με την ίδια, ο αλγόριθμος εντοπίζει τα πρόσωπα με τα οποία κάποιος έχει την ίδια ενέργεια με εσένα και αποκάλυψε πως αν υπήρχε αυτή η εφαρμογή νωρίτερα θα συμμετείχε και η ίδια.

“Θα συμμετείχα απόλυτα στο Fluid γιατί δεν χρειάζεται να χαρακτηρίζετε τον εαυτό σας με κανέναν τρόπο. Απλώς βλέπετε με ποιον συνδέεστε.Γνωρίζω ότι, για μένα, δεν έχει σημασία το φύλο, έχει σημασία μόνο το άτομο”. 

Νέες εφαρμογές γνωριμιών λοιπόν στο προσκήνιο!

Τσέκαρε και αυτά: