Εφαρμογές γνωριμιών
Αν είσαι από τους ανθρώπους που δε διαθέτουν άπλετο χρόνο για να βγουν και να γνωρίσουν κόσμο, τότε οι εφαρμογές γνωριμιών είναι ένας τρόπος για να βρεις ένα πρόσωπο με το οποίο να μπορέσεις να έρθεις κοντά και να πάρεις αυτό που θες.

 

Η αλήθεια είναι, πώς στον dating κόσμο τα πράγματα είναι σκληρά και δλυσκολα επιβιλωνουν οι “ψυχές” που θέλουν να ζήσουν τον έρωτα και να βρουν έναν άνθρωπο έτσι ώστε να κουρνιάσουν στην αγκαλιά του και να δουν μια ολόκληρη σεζόν σειράς στο Netflix. Βέβαια, μπαίνοντας σε μια εφαρμογή ξέρεις πώς ο πρώτος και κύριος σκοπός κάποιου είναι να κάνετε τσαχπινιές και έπειτα να χωριστούν οι δρόμοι σας.
Ότι και αν αποφασίσεις πως θέλεις, θα πρέπει σίγουρα να το ξεκαθαρίσεις και να μη δώσεις δικαιώματα τα οποία θα σου προκαλέσουν πονοκέφαλο αργότερα.
Ωστόσο, μικρό μου ζουλάπια, υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων η οποία μπαίνει στις συγκεκριμένες εφαρμογές για έναν και μόνο λόγο! Την επιβεβαίωση!
Ανταλλάζετε καμιά 20αριά μηνύματα, έχετε εκφράσει τον θαυμασμό σας ο ένας για τον άλλον και μετά “μην τον είδατε”. Κάπως, έτσι λειτουργεί μεγάλη μερίδα του κόσμου στις εφαρμογές γνωριμιών γιατί η ανασφάλεια ζει και βασιλεύει στο “kindom” του διαδικτυακού έρωτα.
Πώς θα καταλάβεις πως πρόκειται ο τύπος που γνώρισες δεν είναι για εσένα
#1.Μπαίνει κατευθείαν στο ψητό και δε ρωτά τίποτα! Θέλει να κάνει συγκεκριμένα πράγματα και δε φοβάται να στο δείξει! Αν είσαι σε φάση, έχει καλώς! Αν όμως είσαι σε άλλο mood μην ασχοληθείς καν!
#2.Μιλάτε μόνο το βράδυ! Αν ήθελε πραγματικά να σε γνωρίσει θα ήταν “παρών” κατά τη διάρκεια της ημέρας! Και το σημαντικότερο : Θα σε έπαιρνε τηλέφωνο!
#3.”Εξαφανίζεται” από τα μηνύματα! Αρχίσατε να μιλάτε και ξαφνικά η επικοινωνία κόπηκε! Τα σενάρια είναι τρία :
  • Μιλάει με άλλη/άλλον
  • Βαρέθηκε
  • Κατάλαβε πώς δε θα έχει κοκό και απλά σε άφησε στον “πάγο” μας και στείλει κάποια άλλη στιγμή μπας και σε ρίξει!
Τσέκαρε κι αυτό: