Εφαρμογές γνωριμιών

Οι εφαρμογές γνωριμιών είναι σίγουρα ο πιο εύκολες τρόπος για να γνωρίσουμε έναν άλλον άνθρωπο και πολλές φορές μπορούμε να κανονίσουμε ένα ραντεβού και να δούμε πως θα πάει αυτό! Αλλά πρέπει να ξέρεις πως υπάρχουν πολλοί εκεί μέσα που το ψέμα το έχουν με το “καλημέρα” σας!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Δυστυχώς πίσω από μια εφαρμογή μπορεί να κρύβονται πολλά ψέμματα και υπάρχουν περιστατικά όπου κρύβεται και τελείως διαφορετικό άτομο από αυτό που νομίζεις πως μιλάς στη φωτογραφία!

 

Κάνοντας μια μικρή ανασκόπηση στις δικές μας εμπειρίες σου παρουσιάζουμε τα 7 πιο συχνά ψέμματα που λέγοντας στις εφαρμογές γνωριμιών!

#1. Η ηλικία 

Για κάποιον λόγο πολλοί είναι αυτοί που λένε ψέμματα για την ηλικία τους! Λες και έχει σημασία!

#2.Τι ψάχνουν 

Οι περισσότεροι αναζητούν λίγες τσαχπινιές και τίποτα παραπάνω αλλά θέλουν να χτίσουν μια παραμυθά μπας και σε ρίξουν!

#3. Το ύψος τους και τα κιλά τους!

Οκ, μπορεί να νιώθουν λίγο μειονεκτικά (αν και πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας για αυτό που είναι) αλλά κάποια στιγμή θα σε δει ο άλλος βρε!

#4.Για μια σχέση 

Πολλοί έχουν σχέση και προσπαθούν να το κρύψουν με επιδέξιο τρόπο! Και απλά σου λένε πως μόλις έχουν χωρίσει ή πως είναι απλά μόνοι τους! Τι γίνεται όμως όταν εξαφανίζονται;

#5.Δε με νοιάζει το σεξ! 

Εγώ γελώ με 12 θα πρέπει να απαντήσει εκείνη τη στιγμή!

#6.Για τη δουλειά τους 

Μπορεί απλά να μη θέλουν να μοιραστούν αυτή την πληροφορία! Οκ!

#7.Για τις φωτογραφίες τους 

Πολλοί αναρτούν εικόνες οι οποίες είναι πριν από 10 χρόνια και όταν μπαίνεις στο προφίλ του Insta βλέπεις κάποιον άλλον!

Tσέκαρε και αυτά: