Εφαρμογές γνωριμιών

Οι εφαρμογές γνωριμιών έχουν καταφέρει να γίνουν ο νούμερο ένα τρόπος για να μπορέσει ένας άνθρωπος να βρει ένα πιθανό ταίρι, έναν άνθρωπο για να κάνει one night stand ή ότι άλλο θέλει! Όμως, υπάρχουν κάποια πραγματάκια για τα οποία πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Υπάρχει ένα νέο trend το οποίο έχει αρχίσει να γίνεται viral στις εφαρμογές και ονομάζεται Kittenfishing. Και σίγουρα σου θυμίζει το γνωστό σε όλους “catfishing” το οποίο αφορά στην παραπλάνηση ενος ανθρώπου να νομίζει πως μιλά με τον ιδανικό σύντροφο ενώ στην ουσία κρύβεται μια άλλη περσόνα πίσω από αυτά που λέει.

Το kittenfishing είναι η πιο ήπια μορφή του catfishing και αφορά σε ανθρώπους που λένε “αθώα ψεμματάκια” όπως για την ηλικία τους ή για το μέρος στο οποίο δουλεύουν!

Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται στις εφαρμογές γνωριμιών και επιλέγουν να λένε τα “λευκά ψέμματα” που τους εξυπηρετούν με σκοπό να κάνουν το άλλο πρόσωπο να τους συμπαθήσει πιο πολύ και ίσως να αρέσουν περισσότερο! Σε αυτά περιλαμβάνονται και φωτογραφίες του παρελθόντος που ίσως τους κάνουν να δείχνουν πιο ωραίοι.

Τσέκαρε και αυτά: