Εφαρμογές iPhone

Εφαρμογές iPhone : Μια γυναίκα φαίνεται πώς κατάφερε να σωθεί όταν ένα τροχαίο παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή της λίγο πριν τα Χριστούγεννα και το “Find My” ήταν αυτό που ήταν σωτήριο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με το macrumors,  μια γυναίκα στην Καλιφόρνια βρέθηκε σε ένα τροχαίο και έπεσε από ένα λοφίσκο. Η γυναίκα φαίνεται πώς είχε μια παλιά συσκευή της εταιρείας που φέρει ως σήμα της το μήλο, και δεν μπορούσε να ειδοποιήσει τις αρχές αυτόματα.

Ωστσόσο, η οικογένεια της ανησύχησε όσο περνούσαν οι ώρες και χρησιμοποίησαν τη εφαρμογή “Find My” για να μπορέσουν την τοποθεσία της.

Μέσα από τις πιο γνωστές εφαρμογές iPhone, κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα της το οποίο βρισκόταν εκτός δρόμο και αμέσως κάλεσαν τις αρχές με σκοπό να τη βοηθήσουν.

Η γυναίκα είχε τραυματιστεί σοβαρά και είχε μείνει πολλές ώρες στο όχημα της σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία. Οι πυροσβέστες την έσωσαν από το τροχαίο και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή υπάρχει σε πολλές συσκευές της Apple και πρέπει να την ενεργοποιήσουμε όλοι γιατί μπορεί μας βοηθήσει! Ακόμη και αν μας κλέψουν το κινητό, μπορούμε να το εντοπίσουμε!

Τσέκαρε και αυτά:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου : Μεταμόρφωσε τη μαμά της

Netflix ντοκιμαντέρ : Τι θα δούμε τον Ιανουάριο