Έφη Μπαντή

H Έφη Μπαντή στην ηλικία των 53 ετών αποφάσισε να σπάσει τα στερεότυπα και να δηλώσει συμμετοχή στο GNTM 5 και μάλιστα να μπει κιόλας μέσα στο σπίτι, μετά από ένα σωρό δοκιμασίες.

Η καταγωγή της είναι από τη Νάουσα και έφτασε στις audition και εν συνεχεία μέσα στο σπίτι του GNTM μετά από ένα στοίχημα που έβαλε με τον σύντροφό της. Όπως η ίδια δήλωσε ο σύντροφό της ξέροντας πως λατρεύει το modeling την παρότρυνε πως εάν έχει τα κότσια να το κάνει! Και η Έφη Μπαντή το έκανε!

Η 53χρονη γυναίκα δουλεύει ως γυμνάστρια σε σχολεία της Θεσσαλονίκης και αυτό φαίνεται από το κορμί της, το οποίο καταφέρνει να διατηρεί και να είναι σε μία εξαιρετική φυσική κατάσταση.

Η Έφη Μπαντή είναι μητέρα τριών παιδιών και ουδέποτε ασχολήθηκε με το modeling αν και πάντα λειτουργούσε στη ζωή της σαν να είναι μοντέλο. Όπως είπε τα παιδιά της στην αρχή δίστασαν λιγάκι για αυτή την επιλογή, αλλά τελικά πείστηκαν. Και εκείνη δηλώνει πως ένας από τους λόγους που έκανε αυτή την επιλογή να μπει στο σπίτι του GNTM 5 είναι για να δείξει στα παιδιά της πως οτιδήποτε κι αν θέλουν να κάνουν στη ζωή τους πρέπει να το παλεύουν.

Και μπορεί να μην έχει εμπειρία, αλλά από μικρό κορίτσι ασχολείτο με τη μόδα, αλλά έπρεπε να φτάσει σε αυτή την ηλικία για να το πάρει πλέον απόφαση.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ωστόσο μπορεί να μην τα κατάφερε με το modeling μέχρι τώρα τουλάχιστον, αλλά είναι μίά δραστήρια γυναίκα. Έχει ασχοληθεί χρόνια με το στίβο, ενώ έπαιζε μπάσκετ, αλλά και χάντμπολ στην Α΄ Εθνική.

Το motto που ακολουθεί σε όλη της τη ζωή είναι πως το μέλλον μας, το προδιαγράφουμε μόνοι μας. Η ίδια έφτασε στο GNTM 5 όχι για να φτάσει στην κορυφή, αλλά πηγαίνει τη ζωή της μέρα μέρα και θέλει να την ευχαριστιέται.

 

Τσέκαρε κι αυτό:

Μαρία Κώστα: Το νέο μοντέλο στο σπίτι του GNTM

Κατερίνα Καρά: Το ιδιαίτερο μοντέλο του GNTM