Efood

Efood: Ο ήλιος καίει, το τσιμέντο τσουρουφλάει. Τα τζιτζίκια τζιτζικίζουν πρόσχαρα. Είναι καλοκαίρι στην πόλη. Τα ζόμπι τρεκλίζουν στη σκιά, χωρίς αντηλιακό. Πώς θα επιβιώσεις; Η επιστημονική ομάδα του efood έχει βρει 4 δοκιμασμένα ζομπαπωθητικά.

1. Παγωτό
Λες και δεν το ήξερες. Το παγωτό είναι η πρώτη γραμμή της άμυνας έναντι στα ζόμπι του κατακαλόκαιρου. Γι’ αυτό μέχρι το τέλος Ιουλίου το efood σου έχει έτοιμο το φίλτρο “Θέλω παγωτό”. Για να έχεις γεμάτη τη φαρέτρα σου.

2. Supermarket
Το καλοκαίρι ψώνισε από το supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ μέσω efood κι από Σεπτέμβρη βλέπουμε. Μη βγεις χιλιοστό απ’ το δροσερό άγγιγμα του a/c. Τα ζόμπι δεν αντέχουν κλιματισμό. #staysafe

3. Ποτό
Τα καλοφτιαγμένα κοκτέιλ είναι για τα ζόμπι ό,τι είναι το φιδάκι για τα κουνούπια: ενοχλητικά και παντού το καλοκαίρι. Φρόντισε τον εαυτό σου, πάρε έτοιμα παγωμένα κοκτέιλ ή εφοδιάσου από κάβα. Έχει το efood.

4. Brunch
Δε συζητιέται αρκετά αλλά είναι γεγονός. Τα καλοκαιρινά ζόμπι τρέχουν μακριά μόνον παρουσία ορισμένων πιάτων. Μπραντσοαυγά, σαλάτες, smoothies κάνουν τα νωχελικά, χαζά πλάσματα να εξανεμίζονται.

Για να επιβιώσεις μέχρι τις διακοπές, μέχρι να δροσίσει, μέχρι το πρώτο “κάθε κατεργάρης στον πάγκο του” έχεις το efood.