Τα Εγκλήματα είναι ελληνική τηλεοπτική σειρά που ανήκει στο είδος της μαύρης κωμωδίας και προβλήθηκε από τον ANT1 τις τηλεοπτικές σεζόν 1998-1999 και 1999-2000, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Τη συγγραφή του σεναρίου της σειράς υπογράφει ο Λευτέρης Παπαπέτρου, τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι Αντώνης Αγγελόπουλος, Αντώνης Τέμπος και Μαρίνα Λεοντάρη, ενώ την παραγωγή ανέλαβε αρχικά ο Νίκος Βεργέτης και έπειτα η Ena Productions.

Η σειρά σημείωσε τεράστια επιτυχία από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, ενώ στην πορεία οι ατάκες που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της προβολής της έγιναν viral κι απασχολούν μέχρι και σήμερα πολύ κόσμο.

Εμείς, ως λάτρεις της σειράς, βρήκαμε ένα καταπληκτικό βίντεο που παρουσιάζει τις καλύτερες σκηνές και ατάκες της σειράς και είπαμε να το μοιραστούμε μαζί σας.

Μπορείτε να δείτε το συγκλονιστικό αυτό βίντεο παρακάτω:

Πρωταγωνιστές της σειράς Εγκλήματα είναι οι ηθοποιοί: Κώστας Κόκλας, Καίτη Κωνσταντίνου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Υρώ Μανέ, Μαρία Καβογιάννη, Αθηνόδωρος Προύσαλης, Σταύρος Νικολαΐδης, Σούλα Αθανασιάδου, Φωτεινή Μπαξεβάνη και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.