Εγκυμοσύνη

Η εγκυμοσύνη είναι ένα πολύ χαρμόσυνο γεγονός! Αλλά ας μη γελιόμαστε! Τα κορίτσια περνούν πολύ δύσκολες στιγμές καθώς βλέπουν το σώμα τους να αλλάζει, νιώθουν περίεργα και βλέπουν αλλαγές μέχρι και στη συμπεριφορά τους! Ωστόσο, το θετικό αποτέλεσμα και το γεγονός πως μετά από 9 μήνες κρατούν στη αγκαλιά τους το μωράκι τους, σίγουρα κάνει την κατάσταση να αξίζει!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Οι περισσότερες γυναίκες κατά της διάρκεια της εγκυμοσύνης προσπαθούν να είναι έξτρα προσεκτικές στην καθημερινότητα τους και δεν αφήνουν τον εαυτό τους να κάνει πράγματα που έκανε όταν δεν κουβαλούσαν το μωράκι τους! Αλλά κάποια πράγματα είναι λάθος και θα πρέπει να τα επαναφέρουν στη ζωή τους γιατί πρέπει να αντιμετωπίζουν την κατάσταση φυσιολογικά!

Πάντα και μόνο σε συννενόηση με τον γιατρό τους, οι εγκυμονούσες μπορούν να ακολουθήσουν κάποια tips τα οποία θα τους κάνουν καλό!

#1.Pilates

Πρόκειται για μια μέθοδος εκγύμνασης η οποία είναι ιδανική για αυτές τις περιπτώσεις! Γυμνάζεται όλο το σώμα κα οι γυναίκες νιώθουν πολύ καλύτερα!

#2.Περπάτημα 

Αν είσαι έγκυος πρέπει να περπατάς για να κυκλοφορεί το αίμα και να ξεπρήζονται τα πόδια σου!

#3.Κολύμπι 

Μια μορφή άθλησης η οποία είναι εξαιρετική! Κάνεις το κολύμπι σου σε μια πισίνα και νιώθεις πολύ καλύτερα μετά από αυτό!

Η άθληση είναι σημαντική κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μπορείς να κάνεις πράγματα! Επίσης είναι πολύ σημαντικό να τρως σωστά, να παίρνεις όλες σου τις βιταμίνες και να μην παραλείπεις τις εξετάσεις σου!

Όσο δύσκολη και αν είναι μια εγκυμοσύνη, πρέπει να τη χαρείς εφόσον είναι κάτι που ήθελες και αποζητούσες μαζί με τον σύντροφο σου ή και μόνη σου! Είναι μια στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας η οποία – σύμφωνα με μαρτυρίες – είναι πολύ έντονη και σου δημιουργεί συναισθήματα τα οποία δεν έχεις ζήσει ξανά.

Τσέκαρε και αυτά: