Coco Rocha

Το διάσημο μοντέλο Coco Rocha ανακοίνωσε ότι είναι για τρίτη φορά έγκυος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η φουσκωμένη κοιλίτσα του μοντέλου αποτυπώθηκε στο φακό παρέα με τα 2 ακόμη παιδιά της, Iver Eames και Ioni James.

Η Coca Rocha έγραψε, επίσης, κάτω από τη φωτογραφία της:

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που σας ενημερώνω ότι περιμένουμε το τρίτο μωρό μας! Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτή είναι μια σουρεαλιστική εγκυμοσύνη σε αυτούς τους τρελούς καιρούς. Είμαι ευγνώμων και τυχερή που περιβάλλομαι από την οικογένειά μου – όλοι μας υγιείς και χαρούμενοι, ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε το δεύτερο κοριτσάκι στην οικογένειά μας σε λίγο περισσότερο από 4 μήνες!”

Το διάσημο μοντέλο – παντρεμένο με τον καλλιτέχνη James Conran – έχει συνεργαστεί με διάφορα πασίγνωστα brands, έχει φωτογραφηθεί για περιοδικά όπως Vogue, L’Officiel Italia & Harper’s BAZAAR, και έχει περπατήσει για σχεδιαστές όπως είναι ο Jean Paul Gaultier και ο Christian Siriano.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Bucket List? 💛😜 New cover for @lofficielitalia, shot by @lucameneghel_. Look by @ninaricci, styled by @ute_sander. HMU by @angiemoullin & @tietoyama. Set by @nicola_scarlino. Editor @giampietrobaudo 💛

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝕮𝖔𝖈𝖔 𝕽𝖔𝖈𝖍𝖆 (@cocorocha) στις

Επιπροσθέτως, η Coco Rocha έχει δική της σχολή εκπαίδευσης μοντέλων, η οποία εξειδικεύεται στις σπουδές σχετικά με την “Πόζα” και τη “Φωτογραφία”. Ο άντρας της, James Conran, είναι ο Creative Director της σχολής.