cheerleading

Εσύ ξέρεις πως το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε να εντάξει το cheerleading στις δραστηριότητες τις οποίες μπορούν να κάνουν τα παιδιά στα σχολεία; Και όμως είναι fact!

Στην Αμερική αλλά και σε κάποιεςάλλες χώρες του κόσμου, κορίτσι και αγόρια επιλέγονται κάθε χρόνο για να χορέψουν και να δείξουν τις αθλητικές τους ικανότητες σε event που αφορούν συνήθως τους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ όπου αγωνίζεται το σχολείο τους! Αλλά τα τελευταία χρόνια το cheerleading έχει γίνει κάτι πολύ μεγαλύτερο καθώς υπάρχουν ομάδες οι οποίες διαγωνίζονται σε οργανώσεις με μεγάλα έπαθλα.

Έτσι, οι άνθρωποι του υπουργείου Παιδείας με σχετικό έγγραφο ενέκρινε την άδεια εισόδου επιλεγμένων εκπροσώπων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τσίρλιντινγκ – Αθλητικού Ομαδικού Χορού (Ε.Ο.Τ.-Α.Ο.Χ.) σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Ε.) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) για το σχολικό έτος 2020-2021.

Φάση θα έχει καθώς τα παιδιά θα μπορούν να κάνουν μια νέα δραστηριότητα η οποία θα τα φέρει ακόμη πιο κοντά με τον αθλητισμό και τον χορό! Και γιατί να μην είναι έτοιμα τα παιδιά; Καλό θα τους κάνει!