Ειρήνη Λεμπέση

Η Ειρήνη Λεμπέση του GNTM στο μάθημα από τον Γιώργο Καράβα και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν τα πήγε και τόσο καλά στις πόζες της είτε για κατάλογο είτε για editorial.

Αυτή η αδυναμία της έγινε αντιληπτή και από τους κριτές που της είπαν πως περίμεναν περισσότερα από εκείνη και τότε βρήκε ευκαιρία να ξεσαλώσει η Άννα Βαλτατζή, η οποία δεν της έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

 

Μιλώντας στην κάμερα του GNTM, η Άννα Βαλτατζή δήλωσε πως η Ειρήνη Λεμπέση έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της, ενώ στην ουσία δεν είναι και τόσο καλή. Σχολίασε ακόμα και το σακάκι που πήρε η Ειρήνη για να κάνει πρόβα στη φωτογράφιση, λέγοντας πως είναι το ίδιο που είχε πάρει και εκείνη.

Η Άννα Βαλτατζή σχολίασε πολλές φορές πως η Ειρήνη απογοητεύει τους κριτές με τις επιδόσεις της και πως κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβει πως τα φυσικά της χαρίσματα δεν φτάνουν.

Μάλιστα, έλεγε διαρκώς πως την βλέπει και την νευριάζει αυτόματα γιατί θεωρεί πως είναι κάποια.

Αυτό που είπε πάντως, η Άννα Βαλτατζή προκαλεί λίγο, αφού είπε πως η Ειρήνη Λεμπέση αντικειμενικά δεν είναι όμορφη για να καταλήξει πως το πούλησε καλύτερα από εκείνη το συγκεκριμένο σακάκι.