Ειρήνη Λεμπέση

Η Ειρήνη Λεμπέση μία που εμφανίστηκε στο GNTM μία που σάρωσε τα πάντα στο διάβα της και πως να μην το έκανε, αφού όλα ο Θεός της τα έδωσε απλόχερα στην εμφάνισή της τουλάχιστον.

Για αυτό το λόγο και οι κριτές που είδαν το ταλέντο της από την πρώτη στιγμή της έδωσαν το Golden Pass και αυτό είναι κάτι που κάποιοι ακόμα και τώρα δεν το βλέπουν με καλό μάτι.

Και η ίδια όμως μέχρι τώρα στην πορεία της στο GNTM δεν έχει δείξει τις δυνατότητές της και η πορεία της θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μέτρια. Βέβαια, αυτό που προκάλεσε πολλές συζητήσεις και στα social media ήταν ο τρόπος

H Ειρήνη Λεμπέση στο make over άκουσε να αλλάξει τα μαλλιά της και παραλίγο να πάθει συγκοπή! Δεν ήθελε με τίποτα και μάλιστα το ύφος της ήταν σαν να ήταν μοντέλο διεθνών προδιαγραφών με τεράστια πείρα και σαν να μην είχε ανάγκη το GNTM. Αυτό δεν άρεσε σε κανέναν ούτε σε κριτές ούτε και στους συναδέλφους της.

Πάντως, η 19χρονη Ειρήνη παρά τα 19 της χρόνια είναι ιδιαίτερα δραστήρια γιατί εκτός από το Modelling σπουδάζει Ιστορία και Αρχαιολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.

Η Ειρήνη Λεμπέση πάντως είναι ένα δυναμικό πλάσμα κι αυτό ενίοτε μέσα στο σπίτι ενοχλεί, καθώς και η ίδια δεν το κρύβει πως θεωρεί πως είναι η ιδανική για να στεφθεί νικήτρια του GNTM 4.

To όνειρό της είναι να ζήσει στην Ιταλία μόνιμα και εκεί πλέον να κυνηγήσει τα δύο πράγματα που λατρεύει, την τέχνη και τη μόδα.