Ειρήνη Παπαβασιλείου

H Ειρήνη Παπαβασιλείου είναι ένα από τα κορίτσια του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, “Μy Style Rocks” που έχει καταφέρει να κάνει πολύ ιδιαίτερες εμφανίσεις καθώς διαθέτει ένα πιο σκοτεινό προφίλ και μας αρέσει πολύ!

Το νεαρό κορίτσι, είναι μόλις 22 ετών, αποφάσισε να βρεθεί στο ριάλιτι μόδας για να δείξει τις δικές της προτάσεις και έχει δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα στις συμπαίκτριες της ενώ οι κριτές φαίνεται να εκτιμούν πολύ τις προσπάθειες της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

H αισθητική της Ειρήνης δεν είναι πολύ συνηθισμένη καθώς εμπνέεται από ταινίες και γενικότερα από τον κινηματογράφο φέρνοντας εικόνες οι οποίες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως goth αλλά παράλληλα τςη αρέσει να εντάσσει glam πινελιές για να αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο το outfit της.

Με καταγωγή από τη Θήβα, το κορίτσι ήρθε στην Αθήνα με σκοπό να σπουδάσει μόδα και δουλεύει σε μαγαζιά στο Γκάζι για να μπορεί να βγάλει χρήματα και να κάνει πράγματα τα οποία της αρέσουν και την ευχαριστούν!

H Eιρήνη Παπαβασιλείου διαθέτει ένα πολύ ιδιαίτερο λογαριασμό στο Instaram και παρουσιάζει εικόνες τις οποίες άνετα θα βλέπαμε σε κάποιο περιοδικό του εξωτερικού ενώ δείχνει τη δική της αισθητική και είναι κάπως extreme! Το μόνο σίγουρο είναι πως διαθέτει πολλή φαντασία και δεν μπορεί κανείς να το ακυρώσει αυτό!

Στο ριάλιτι μόδας είναι μια “ήρεμη δύναμη” καθώς ακούει πολύ προσεκτικά όσα τις λένε οι συμπαίκτριες της και δεν έχει μπει στη διαδικασία να δημιουργήσει κόντρες ή να συμμετάσχει σε κάποια από αυτές!

Της αρέσει πολύ να μαθαίνει πράγματα και να εξελίσσεται γιατί είναι ένα κορίτσι το οποίο θέλει να κάνει πράγματα στη μόδα και το δείχνει σε κάθε της εμφάνιση!

Μας αρέσει πολύ το γεγονός πως κάνει διαφορετικά΄πράγματα και περιμένουμε τι άλλο θα φέρει στην πασαρέλα του MSR!

Τσέκαρε και αυτά: