Ειρήνη Παπαβασιλείου

H Ειρήνη Παπαβασιλείου είναι ένα νέο κορίτσι το οποίο αποφάσισε να κάνει δυναμική εμφάνιση στην εκπομπή μόδας “My Style Rocks” και είναι αποφασισμένη να δείξει όλα όσα έχει σκεφτεί και πως μπορει να κάνει τους δικούς της fashion συνδυασμούς! Είναι νέα, ωραία και έχει πολύ ιδιαίτερο στιλ το οποίο σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ειρήνη Παπαβασιλείου – Βιογραφικό, Instagram, σπουδές, καταγωγή, ηλικία

Η 22χρονη Ειρήνη γεννήθηκε στη Θήβα όπου και μεγάλωσε αλλά πλέον μένει στην Αθήνα όπου και χρειάστηκε να μετακομίσει για να μπορέσει να σπουδάσει fashion styling! Αλλά μια εν δυνάμει στιλίστρια, λοιπόν, στο ριάλιτι μόδας!

H μελαχρινή με το καρέ και τις αφέλειες, δουλεύει και σε ένα μπαρ το Γκάζι ως barwoman καθώς πρέπει να βγουν με κάποιο τρόπο τα έξοδα και είναι μια γυναίκα που δεν επαναπαύεται σε τίποτα.

Το στιλ της δε είναι συγκεκριμένο και δηλώνει πως είναι κάτι απροσδιόριστο! Επηρεάζεται από τον κινηματογράφο και της αρέσει το πιο dramatic look αλλά υπάρχουν και τάσεις τις οποίες χρησιμοποιεί γαι να γίνει ακόμη πιο σύγχρονη!

Στο δρόμο της σταματούν αρκετά διότι τα looks της είναι πολύ ιδιαίτερα και ο περισσότερος κόσμος της λέει πως μοιάζει με χαρακτήρα που ανήκει σε κάποια ταινία ή παράσταση.

Δεν στηρίζει τη fast fashion βιομηχανία και επιλέγει να ντυθεί με vintage κομμάτια και second hand ρούχα τα οποία μπορεί πλέον να βει κανεις σε πολλά μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας.

Το παράπονο της

Η Ειρήνη Παπαβασιλείου έχει ένα παράπονο μπαίνοντας στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ και αφορά στα κορίτσια!

Όπως λέει η ίδια δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ακούει τα ίδια και βλέπει διαρκώς τα ίδια!

Θα ταράξει σίγουρα τα νερά του παιχνιδιού και ίσως τη δούμε να έρχεται και σε ρήξη με κάποια πρόσωπα διότι δεν είναι από τους ανθρώπους που δε μιλούν όταν νιώθουν την επίθεση!

Tσέκαρε και αυτά: