ταινίες

Ταινίες για μόδα; Ας ξεκινήσουμε…

#1. Coco Before Chanel
Η ταινία προβάλλει τα χρόνια και τα βιώματα της γνωστής σε όλους “Chanel”, τα οποία αποτέλεσαν κύρια πηγή δύναμης κι έμπνευσής της και αποτυπώθηκαν στο στυλ των ρούχων της. Το στυλ της ενσαρκώνει τη σύγχρονη γυναίκα και αποτελεί διαχρονικό σύμβολο επιτυχίας για την ελευθερία της.

#2. 7 DAYS OUT – CHANEL Haute Couture Fashion Show
Ένα ντοκιμαντέρ για το πως στήνεται ένα fashion show της Haute Couture – Πριν, Κατά τη Διάρκεια & Μετά, παρέα με τον Karl Lagerfeld.

#3. MANOLO: The Boy Who Made Shoes for Lizards
Η συγκεκριμένη ταινία πραγματεύεται το πως ξεκίνησε ο θρύλος των παπουτσιών “Monolo Blahnik” την κατασκευή τους, τα οποία φέρουν την υπογραφή του και το σκεπτικό του πίσω από κάθε δημιουργία του.

#4. Jeremy Scott – The People’s Designer
Ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ για τον creative director της Moschino: Πώς ένα μικρό παιδί με φιλοδοξίες από το Μιζούρι των Η.Π.Α. κατάφερε να γίνει μία από τις πιο πολωτικές φιγούρες στη σύγχρονη σκηνή της μόδας.

#5. HOUSE OF Z- The Zac Posen Documentary
Το να δει κανείς τη συγκεκριμένη ταινία.. Ξέρω ότι είναι αποκαρδιωτικό.
Η εταιρεία House of Z, πίσω από την οποία βρισκόταν ο Zac Posen μπορεί να έκλεισε, αλλά η ταινία είναι εδώ να μας παρουσιάσει τον καλλιτέχνη, το πολυπόθητο brand του και τις μάχες μεταξύ τέχνης και εμπορίου.

Stay tuned… γιατί έρχεται κάτι δυνατό και για τους TRAVEL LOVERS!

@vangeliskafasis, Travel & Fashion enthusiast