Εκλογές 2023

Εκλογές 2023 Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε στο υπουργικό συμβούλιο πως οι πολίτες θα μπορούν να καταθέσουν την ψήφο τους στις 21 Μαΐου 2023 και να εκλέξουν την κυβέρνηση που εκείνοι θέλουν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Μετά τη λήξη του συμβουλίου, ο πρωθυπουργός κάθισε στο γραφείο του και ως δεινός TikToker που είναι θέλησε να μιλήσει στον κόσμο που ασχολείται με το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης (κατά βάση στους νέους).

“Ανακοινώσαμε λοιπόν την ημερομηνία των εκλογών που θα γίνουν την 21η Μαΐου. Μέχρι τότε θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε πολλά. Να κάνουμε έναν ειλικρινή απολογισμό του έργου μας αυτά τα 4 χρόνια, αυτά τα οποία πετύχαμε, να μιλήσουμε με ειλικρίνεια για τις αδυναμίες μας και τα λάθη μας. Να θυμίσουμε στους πολίτες πού ήταν η Ελλάδα το 2019 και πού είναι η Ελλάδα το 2023. Να θυμίσουμε στους πολίτες ότι τηρήσαμε τις βασικές προεκλογικές δεσμεύσεις”, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

 

@kyriakosmitsotakis_ ✌️🇬🇷 #fyp #tiktokgreece ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Οι εκλογές 2023 αναμένονται, λοιπόν, τον Μάιο, και ο κόσμος θα κληθεί να βρεθεί στις κάλπες για να ψηφίσει το κόμμα και τους ανθρώπους που πιστεύει πως μπορούν να κάνουν καλό στη χώρα.

Τσέκαρε και αυτά: