Εκθέσεις Αθήνα

Εκθέσεις Αθήνα :Η ‘’Art Place – Kyriakos Petalidis’’ gallery παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση της Lola Kafantari, εδώ στην Αθήνα, με τίτλο: ‘’Ο χορός της Άνοιξης’’.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η καταξιωμένη καλλιτέχνις που ζει και εργάζεται στο Παρίσι, δημιούργησε μια σειρά από δεκατέσσερα έργα, μικρών και μεσαίων διαστάσεων σε καμβά. Θεματικά, ανήκουν στην κατηγορία των τοπίων αλλά διαφοροποιημένα όμως μέσα από την ονειρική ματιέρα της Lola Kafantari. Έργα δουλεμένα με λάδια και ακρυλικά χρώματα, με σπάτουλες και πινέλα. Ένας χορός χρωμάτων φρέσκων – ζωντανών να δημιουργεί μια αέναη κίνηση, εντός του πλαισίου του μουσαμά που όμως γεμίζει το μάτι και τον χώρο με το κάλλος της Άνοιξης.

“Η δημιουργία είναι η πηγή της έμπνευσής μου. Η τέχνη μου έχει δύο πτυχές. Εκείνη που έρχεται από την ιδέα ή το συναίσθημα είναι αφαιρετική και ελίσσεται σε διάφορες διατάσεις και διαστάσεις. Η άλλη είναι αυτή που εμπνέεται κατευθείαν από το περιβάλλον ως μια έκφραση ανάπαυσης ή χαράς στη σιωπή, διαλογισμού της κίνησης και αντανάκλασης των
στοιχείων στο φως. Τα ηλιοβασιλέματα απλά με μαγεύουν.. “, δηλώνει η Lola Kafantari για την συγκεκριμένη θεματική ενότητα των έργων της.

Η έκθεση ‘’Ο χορός της Άνοιξης’’ ξεκινά την εικαστική του παρουσία, την Τετάρτη 22 Μαρτίου, μαζί με την ισημερία της Άνοιξης και θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Απριλίου 2023, τις ημέρες κ ώρες λειτουργίας της γκαλερί.

Πληροφορίες έκθεσης 

Τετάρτη 22 Μαρτίου – Παρασκευή 7 Απριλίου
Art Place – Kyriakos Petalidis gallery / Athens
Σκουφά 27 – Κολωνάκι
Τηλ.: 2121072771 – 6985085812
Email:  k.petalidis@gmail.com
Ώρες λειτουργίας: Τρ., Πεμ., Παρ. 11.00-20.00
Τετ., Σαβ. 11.00-15.00

Τσέκαρε και αυτά :

Ad