Έκθεση Σκάφος

Έκθεση σκάφος: Με μεγάλη επιτυχία και την παρουσία πολλών επισκεπτών – ανάμεσά τους και καλλιτέχνες εραστές της θάλασσας – ολοκληρώθηκε η έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ – BOAT & FISHING SHOW 2022, στο MEC Παιανίας.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησαν ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Κωνσταντίνος Ζήκος, και ο Αρχιπλοίαρχος Διευθυντής Λιμενικής Αστυνομίας – Λ.Σ. Χαράλαμπος Μαρουλάκης φιλοξενούμενοι από τους διοργανωτές της έκθεσης Γιώργο Πολυχρονίου και Αντώνη Ιωνά.

Παράλληλα την έκθεση επισκέφθηκαν ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Ευγενία Σαμαρά, ο ΒΟ, ο Στέλιος Χανταμπάκης με τη σύζυγό του Όλγα Πηλιάκη, ο Φάνης Μουρατίδης, η Νικολέττα Κοτσαηλίδου και άλλοι.

H Boat & Fishing Show είναι η μεγαλύτερη έκθεση Σκαφών, Ψαρέματος, Ψαροτούφεκου, Watersports και Θαλάσσιου Τουρισμού, η πλέον σύγχρονη, ολοκληρωμένη και θαλασσινή έκθεση με πρωταγωνιστή τον συναρπαστικό κόσμο της θάλασσας όπου oι συμμετοχές των εκθετών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και αποτέλεσε την καλύτερη ευκαιρία για ενημέρωση τόσο των επαγγελματιών του χώρου όσο και του κοινού που ενημερώθηκε για όλα τα νέα προϊόντα της αγοράς και την απόλαυσε!