Εκτός Υπηρεσίας

Το «Εκτός Υπηρεσίας», η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, έρχεται από την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, και κάθε Δευτέρα – Τρίτη στις 21:00, και θα αποδειχθεί «εγκληματικά»… ξεκαρδιστική!

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (ΠΡΕΜΙΕΡΑ) – Επεισόδιο 1 – Εκτός Υπηρεσίας

Στον μακρινό Κάβουρα, οι κάτοικοι του νησιού είναι σε «πυρετό» προετοιμασιών, για να γιορτάσουν, τα Νταντουλέικα 2022. Οι Ποθητιώτες και οι Καμπανιώτες, σημαιοστολίζουν την πλατεία, προς τιμήν του τοπικού ήρωα, Ανέστη Ντάντουλα, έχοντας αφήσει πίσω τους τις παλιές έχθρες.

Ο Κάβουρας είναι η μόνη περιοχή στην Ελλάδα, με μηδενική εγκληματικότητα! Οι τρεις αραχτοί αστυνομικοί, θα δεχθούν τα επίσημα συγχαρητήρια της πολιτείας, για το επίτευγμα τους, αλλά και ένα φάκελο με τις μεταθέσεις τους! Θα πρέπει να μαζέψουν γρήγορα τα μπογαλάκια τους, γιατί θα στελεχώσουν άλλα τμήματα της χώρας… Θα αποχαιρετήσουν εδώ και τώρα την ανεμελιά και το αραλίκι, αλλά και τους συγγενείς τους!

Οι τρεις αστυνομικοί απελπισμένοι και με βαριά καρδιά οδηγούνται σε μια ανορθόδοξη απόφαση για να μην κλείσει το αστυνομικό τους Τμήμα… να δημιουργήσουν ένα «έγκλημα» εκεί που δεν υπάρχει. Έτσι αποφασίζουν να κλέψουν τα λείψανα του Ντάντουλα, ώστε να προκαλέσουν εχθροπραξίες ανάμεσα στα δύο χωριά!

Για τα λείψανα του ήρωά τους, σίγουρα οι νησιώτες θα πιαστούν στα χέρια και θα ανέβει ο δείκτης της εγκληματικότητας στον φιλήσυχο Κάβουρα. Και κάπως έτσι, οι αστυνομικοί ίσως καταφέρουν να παραμείνουν στο νησί, γιατί πλέον θα είναι απαραίτητοι!

Τσέκαρε κι αυτό:

Ο Παράδεισος των κυρίων: Το πολυτελές κατάστημα