Εκτροχιασμός τρένου

Εκτροχιασμός τρένου : Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:30 τπ βράδυ στη Λάρισα καθώς δυο τρένα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να θρηνούμε ήδη πολλές ψυχές οι οποίες έφυγαν άδικα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVΟR ΕΔΩ 

Σε ανακοίνωση της η Hellenic Train αναφέρει :

“Στον Ευαγγελισμό σημειώθηκε μετωπική σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών: μιας εμπορευματικής αμαξοστοιχίας και της αμαξοστοιχίας IC 62 που είχε αναχωρήσει από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη.

Την ώρα της σύγκρουσης επέβαιναν περίπου 350 επιβάτες.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες και προσωπικό της Hellenic Train, οι οποίοι συμμετείχαν σε επιχειρήσεις διάσωσης και παροχή βοήθειας στους ταξιδιώτες.

Αναμένεται συνεχής ενημέρωση”.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ οι πυροσβέστες έχουν ανασύρει με τα χέρια τους 15 τουλάχιστον ανθρώπους χωρίς τις αισθήσεις τους και δεν αποκλείεται να ανέβει ο αριθμός τις επόμενες ώρες καθώς υπάρχει κόσμος που έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένοι.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ, της ελληνικής αστυνομίας και όλοι όσοι μπορούν να βοηθήσουν βρίσκονται στο σημείο για να μπορέσουν να απεγκλωβίσουν τον κόσμο που βρίσκεται ακόμη και στα πρώτα βαγόνια και θέλει να σωθεί!

Το μέγεθος της καταστροφής είναι τεράστιο και οι άνθρωποι που ταξίδευαν δεν πίστευαν ποτέ πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο καθώς τα ταξίδια με τρένο θεωρούνται από τα πιο ασφαλή.

Τα πρώτα βαγόνια σχεδόν “εξαφανίστηκαν ” από τη δυνατή σύγκρουση που είχαν τα δυο τρένα και όλοι όσοι βρίσκονται στο σημείο προσπαθούν να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν καθώς έχουν τουμπάρει κανονικά τα βαγόνια που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή!.

Οι αρχές προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόσβαση στα βαγόνια και οι εικόνες που εμφανίζονται προκαλούν σοκ και δέος καθώς δίνουν όσο περισσότερο μπορούν με κίνδυνο τη ζωή τους για να μπορέσουν να απεγκλωβίσουν τον κόσμο που μπορεί να βρίσκεται κάτω από τα συντρίμμια.

Oι προσευχές όλων είναι με τους ανθρώπους που περνούν έναν απίστευτο εφιάλτη και στο οικογένειες των ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή!

Τσέκαρε και αυτά: