Εκτροχιασμός τρένου
Εικόνα από βίντεο του ΣΚΑΙ

Εκτροχιασμός τρένου :Στο ύψος του Ευαγγελισμού στα Τέμπη σημειώθηκε μια ανείπωτη τραγωδία λίγο πριν ξημερώσει η 1η Μαρτίου καθώς δυο τρένα – ένα εμπορικό και ένα Intercity – συγκρούστηκαν και αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές και στην κυβέρνηση.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της πυροσβεστικής που έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης, 26 άνθρωποι ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους, οι τραυματίες ανέρχονται μέχρι στιγμής στους 85. Το δυστύχημα σημειώθηκε μετά τις 23:00 το βράδυ και είναι μια πραγματικά πολύ δύσκολη κατάσταση.

Τα δυο τρένα φέρεται να ήταν στην ίδια γραμμή με αποτέλεσμα να συγκρουστούν ενώ τα πρώτα βαγόνια άρπαξαν αμέσως φωτιά με αποτέλεσμα να προκληθούν πολύ σοβαρά ζημιές και να φτάσουμε στο σημείο να μιλάμε για νεκρούς. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική βρέθηκαν απέναντι σε ένα πολεμικό σκηνικό .

Οι δυνάμεις οι οποίες ενισχύθηκαν προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν επιβάτες οι οποίοι πιάστηκαν στον ύπνο και δυστυχώς υπάρχουν απώλειες με αποτέλεσμα να βάφεται με αίμα η 1η Μαρτίου.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ οι πρώτοι νεκροί φέρεται να είναι στα πρώτα βαγόνια και παρότι δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, τα πράγματα είναι πραγματικά ακραία!

Το έργο των συνεργείων είναι πολύ δύσκολο και δυνάμεις από τη Θεσσαλονίκη και από τις γύρω πόλεις έχουν σπεύσει στο σημείο!

Ο αριθμός των νεκρών ανεβαίνει σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ ενώ υπάρχουν ακόμη εγκλωβισμένοι οι οποίοι βρίσκονται στα μπροστινά βαγόνια της αμαξοστοιχίας.

Εκτροχιασμός τρένου  – Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες

Δυο πρόσωπα τα οποία κατάφεραν να γλιτώσουν σωματικά από τον εφιάλτη αλλά ψυχικά θα είναι πολύ δύσκολο να μπορέσουν να ξεχάσουν αυτό που συνέβη!

Σύμφωνα με όσα είπαν δυο άνδρες στην κάμερα του ΣΚΑΙ, άκουσαν ένα μπαμ” και προσπάθησαν να έχουν ψυχραιμία αλλά έσπαγαν τα τζάμια και ο κόσμος είχε πανικοβληθεί.

Το βαγόνι στο οποίο ήταν οι δυο άνδρες είχε λυγίσει κατά 45 μοίρες όπως λέει ο ένας εκ των δυο και δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν αυτό που τους συνέβη. Δεν έβλεπαν τίποτα και το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να ελπίζουν για το καλύτερο.

Μάλιστα, ο ένας εκ των φύονται ισχυρίστηκε πως δεν υπήρξε φρενάρισμα και πως ήταν απευθείας σύγκρουση.

Τσέκαρε και αυτά: