Έλεν Πέιτζ

Μια ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Instagram της Έλεν Πέιτζ κατάφερε να γίνει viral αφού η ηθοποιός αποφάσισε να αποκαλύψει πως είναι τρανς και πως πλέον θα ακούσει στο όνομα Έλιοτ!

Ο Έλιοτ Πέιτζ θέλησε να ανακοινώσει με μια ανάρτηση στο Instagram πως ήρθε η ώρα να ακολουθήσει τον αυθεντικό εαυτό του και να μάθει όλος ο κόσμος ποιος πραγματικά είναι! Θέλει μέσω της ανάρτησης του να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό του και αναφέρει πως πολλοί trans άνθρωποι τον ενέπνευσαν για να μπορέσει να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε να νιώσει ελεύθερος!

Πλέον το όνομα «Έλεν Πέιτζ» δεν υπάρχει ως επίσημος λογαριασμός σε κανένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης ενώ και η Wikipedia έκανε την αλλαγή ονόματος μόλις έγινε η σχετική ανακοίνωση!

Μάλιστα στην ανακοίνωση που δημοσίευσε ο Έλιοτ ανέφερε πως όλοι οι άνθρωποι οι οποίοι είναι τρανς και έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με την παρενόχληση και τη βία, πρέπει να γνωρίζουν πως τους βλέπει, πως τους αγαπά και πως θα κάνει ότι μπορεί για να αλλάξει τον κόσμο και να νιώσουν ασφαλείς!

Και μπράβο! Γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να είναι ελεύθερος και να κάνει αυτό που του δίνει χαρά αφού δεν ενοχλεί κανέναν και δεν κάνει κακό σε κανέναν! Ο καθένας από εμάς μπορεί να είναι ότι θέλει, να αυτοορίζεται όπως θέλει και να αγαπά όποιον θέλει!

Τσέκαρε την ανάρτηση της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elliotpage