Έλενα Χριστοπούλου

Η Έλενα Χριστοπούλου είναι μια γυναίκα που «ξεχειλίζει» από στιλ και στο citynow.gr είναι ιδιαίτερα αγαπητή γιατί η γυναίκα το «έχει» από όλες τι απόψεις.

Κούκλα, στιλάρα και με ένα τόσο ιδιαίτερο χαρακτήρα, θα μπορούσε άνετα να μας βάλει στη θέση μας και να μας διδάξει πολλά που αφορούν τη μόδα.

Κάνοντας μια βόλτα στον λογαριασμό της στο Instagram μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κάποιος πως συνδυάζει την κλασική κομψότητα που διαθέτει με έντονα patterns και κάποιος θα τη χαρακτήριζε boho chic αλλά και classic chic αφού έχει κάνει κάποιες εμφανίσεις με κοστούμια, οι οποίες είναι breathtaking.

Διατηρεί δική της εταιρεία με ρούχα που φέρει την επωνυμία Eclectic Soirée (μπορείς να την τσεκάρεις στο Instagram κάνοντας κλικ εδώ) και μέσα από την αισθητική της μπορείς να καταλάβεις πως πρόκειται για μια γυναίκα δυναμική, που κρύβει ευαισθησίες και αγαπά τη μόδα με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Βέβαια, η Έλενα Χριστοπούλου δε μας δίνει μόνο έμπνευση εξαιτίας του στιλ της αλλά και επειδή είναι μια γυναίκα που αγαπά τις γυναίκες και θέλει να τις βλέπει δυνατές. Και για αυτό την αγαπάμε λίγο παραπάνω!

Αν είσαι από τα άτομα που αγαπούν τη μόδα και το στιλ, τότε ένα follow στην Έλενα Χριστοπούλου θα πρέπει να το κάνεις γιατί είναι μοναδική!

Δες κάποιες εμφανίσεις της στο Instagram:

 

View this post on Instagram

 

🖤

A post shared by Elena Christopoulou (@elena_hristopoulou) on

 

View this post on Instagram

 

*Η δικη μου επιλογη ειναι ….* αυτη η φραση με συνοδευει πολλα χρονια τωρα ! Αν το βαλεις μπροστα απο οτι κανεις θα εχεις ολες τις απαντησεις που χρειαζεσαι ! Η δικη μου επιλογη λοιπον ειναι να ειμαι καλα , ηρεμη ,χαρουμενη,συνεπης!!! Με αυτον τον τροπο σας λεω σημερα καλημερα! Φοραω ενα απο τα αγαπημενα μου φορεματα την εταιριας μου @eclecticsoiree_ Και … πιστευω παντα οτι η #ηαγαπηκανειθαυματα και σας ευχαριστω πολυ για ολα τα μηνυματα σας !! 🌻

A post shared by Elena Christopoulou (@elena_hristopoulou) on