Έλενα Χριστοπούλου

Χρόνια πολλά αγαπημένη Έλενα Χριστοπούλου, πάντα με υγεία, αγάπη και πάντα επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο!

Η αγαπημένη manager είναι για εμάς μια από τις καλύτερες παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση και παρά το γεγονός πως δεν τη γνωρίζουμε προσωπικά, μας κάνει να νιώθουμε πώς είναι μια γυναίκα η οποία έχει να δώσει τις καλύτερες συμβουλές!

Η Έλενα Χριστοπούλου είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της εκπομπής του ΣΚΑΙ “Το Πρωινό Μας” και καθημερινά τη βλέπουμε να κάνει super fashion εμφανίσεις οι οποίες είναι απλά ICONIC!

Το στιλ της είναι ανυπέρβλητο, οι κουβέντες της σωστές και μετρημένες (για τα δικά μας αυτιά τουλάχιστον) και επειδή υπάρχει μια μικρή αδυναμία προς το άτομο της, θέλουμε να τη γιορτάσουμε δείχνοντας σου πέντε φανταστικές εμφανίσεις της!

Η manager έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να “δένει” αρμονικά διάφορα μοτίβα μεταξύ τους όπως είναι το φλοράρ με το animal print, και οι “τσαχπινιές” που κάνει στα outfits μας δίνουν ιδέες για να ανανεώσουμε τα δικά μας looks!

Το ανδρόγυνο στιλ είναι αυτό που εμείς προσωπικά λατρεύουμε πάνω της, αλλά και τα στενά φορέματα τα οποία αναδεικνύουν τη σιλουέτα της. Είναι μια γυναίκα που ξέρει τι πρέπει αν φορέσει για να αναδείξει ακόμη περισσότερο την προσωπικότητα της και φαίνεται ένας σούπερ cool άνθρωπος! Και για αυτό το λόγο τη λατρεύουμε!

Tσέκαρε την  γιατί σίγουρα θα σου δώσει ιδέες που ίσως δεν περίμενες:

Γενέθλια στις 9/11 για την Έλενα Χριστοπούλου και ευχόμαστε τα καλύτερα!

Τσέκαρε και αυτά : 

Συνταγές : Πώς να φτιάξεις ένα διαφορετικό french toast

Απιστία : Πώς θα καταλάβεις ότι έχει σχέση