Έλενα Κρεμλίδου

Μια από τις παίκτριες του Survivor που είχε απασχολήσει ήταν η Έλενα Κρεμλίδου και αφού βγήκε από το ριάλιτι επιβίωσης, αποκάλυψε πώς ήταν θύμα revenge porn. Και η υπόθεση της βρέθηκε στο δικαστήριο όπου και δικαιώθηκε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σε μια ανάρτηση στα Social media, αποκάλυψε πως υπήρξε καταδικαστική απόφαση για την υπόθεση της και πλέον είναι πολύ χαρούμενη με όσα έχουν συμβεί.

Χαρακτηριστικά έγραψε :

“Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά που βιώνω σήμερα, μετά την καταδικαστική απόφαση εναντίον ενός εκ των ανθρώπων που προσπάθησαν να με εκμεταλλευτούν. Ένοχος, λοιπόν, κρίθηκε για την προσπάθεια του να με εκβιάσει σε αθέμιτες πράξεις, με την απειλή δημοσίευσης πορνογραφικού υλικού”. 

Μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, είπε πως πέρασε πολύ δύσκολα και πως είχε σκεφτεί μέχρι και την αυτοκτονία εξαιτίας του γεγονότος!

“Δεν έχω γενέθλια, γιορτή αλλά έχω μια μικρή νίκη και σήμερα γιορτάζω! Είμαι πολύ χαρούμενη. Μιλάμε για κάτι που συνέβη δέκα χρόνια πριν και το 2018-19 βγήκε στο φως και άρχισαν οι καλοθελητές να δημοσιοποιούν πράγματα. Σε κάποια δεν ήμουν εγώ, αλλά έγραφαν το όνομά μου. Το κυνήγησα από τότε, συμβουλεύτηκα κατευθείαν δικηγόρο και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Αγόρια και κορίτσια να το κυνηγήσετε. Σε μένα πέρασαν τρία χρόνια γιατί ήταν μεγάλη υπόθεση αλλά πήρα μια πρώτη νίκη. Έχω κι άλλες νίκες, υπάρχουν κι άλλοι κατηγορούμενοι. Είμαι χαρούμενη'”.

Στη συνέχεια η Έλενα Κρεμλίδου είπε:

“Η ετυμηγορία του δικαστηρίου ήταν δέκα μήνες από την εισαγγελέα και δεκαπέντε μήνες από την δικαστή. Να προχωράμε, να μη δίνουμε τόση αξία και να το αντιμετωπίσουμε. Δεν άκουσα ποτέ μια συγγνώμη, δεν με ενδιαφέρει. Όταν ο άλλος σε εκβιάζει μετά τι περιμένεις; Από αυτόν τον άνθρωπο να είναι άνθρωπος; Δεν ήρθε καν στο δικαστήριο. Ούτε ο δικηγόρος δεν ήρθε. Το μόνο που πόνεσε ήταν η ψυχή μου και το ότι έφτασα στα πρόθυρα αυτοκτονίας. Απλά χαίρομαι που ακούγομαι”.  

Τσέκαρε και αυτά :

Τάσεις στο μακιγιάζ : Το trend που σαρώνει στο τέλος του 2022

Κατερίνα Καινούργιου : Η ερώτηση για το 2023