Έλενα Λιλιοπούλου

Άλλο ένα κορίτσι θα μας απασχολήσει στον νέο κύκλο του Survivor και η Έλενα Λιλιοπούλου θα εμφανιστεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για να μας δείξει πως έχει ικανότητες και πως μπορεί να φτάσει στον τελικό.

Η «Μαχήτρια» έχει δηλώσει πριν μπει στο reality επιβίωσης πως θα της λείψει πολύ η οικογένεια της και οι φίλοι της, και πως είναι πολύ επιφυλακτική σχετικά με τους ανθρώπους που την πλησιάζουν καθώς δεν αντέχει το ψέμα και τη διπροσωπία.

Είναι μια από τις γυναίκες του φετινού Survivor που θα μας απασχολήσει και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανυπομονούν να τη δουν να αγωνίζεται!

Τι πρέπει να γνωρίζεις για την Έλενα Λιλιοπούλου:

1.Είναι 24 ετών! Μικρό κορίτσι βρε παιδί μου!

2. Εργάζεται σε φούρνο και σπουδάζει προπονητική!

3. Από μικρή ηλικία ασχολείται με την ενόργανη και όταν έχει ελεύθερο χρόνο, κάνει βάρη αλλά και crossfit (χαράς το κουράγιο της). Αθλητικό το κορίτσι μας!

4. Είναι μια δυναμική γυναίκα και όπως έχει αναφέρει έχει και αίσθηση του χιούμορ!

Στο Survivor 4, βλέπουμε άτομα τα οποία ασχολούνται ιδιαίτερα με τη γυμναστική και όλοι θέλουν να δουν τον εαυτό τους να φτάνει στον μεγάλο τελικό και να κερδίζουν το έπαθλο αλλά μόνο ένας θα τα καταφέρει! Λέτε να δούμε κάποιο από τα κορίτσια να τα καταφέρνει;

Η Έλενα Λιλιοπούλου όπως και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα προσπαθήσουν να βάλουν τα δυνατά τους, να «παλέψουν» για τις νίκες και να ανταπεξέλθουν σε όλες τις αντιξοότητες που θα συναντήσουν στον Άγιο Δομίνικο!

Τσέκαρε και αυτό: Ταινίες 2020: Τι είδε το ελληνικό κοινό