Έλενα Λυσάνδρου

Η Έλενα Λυσάνδρου είναι το super petite model που εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές, στις οντισιόν του GNTM και κατάφερε να κερδίσει αμέσως την καρδιά του Τάσου Σοφρωνίου ενώ και η υπόλοιπη επιτροπή δε φάνηκε να μην ενθουσιάζεται με το μουτράκι της.

 

Το 18χρονο κορίτσι από την Κύπρο, μπορεί να μην διαθέτει το ύψος ενός runway model , αλλά μην ξεχνάμε πώς και η Kate Moss δεν είχε το κατάλληλο ύψος για να περπατήσει στις πασαρέλες αλλά τα κατάφερε και πολύ καλά μάλιστα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΔΩ 

Η Έλενα Λυσάνδρου είναι ένα νέο κορίτσι το οποίο αγαπά τη μόδα και όπως βλέπουμε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, έχει καταφέρει να δημιουργήσει όμορφο περιεχόμενο. Και οι σέξι πόζες με μαγιό υπάρχουν, τα φορέματα που όλα τα νέα κορίτσια αγαπούν υπάρχουν ενώ δείχνει και στιγμές της καθημερινότητας της.

Τσέκαρε την :

Όπως θα δεις, το κορίτσι διαθέτει έναν εκρηκτικό λογαριασμό και έχει κάνει συνεργασίες με γνωστά brands γαι να προβάλλει προϊόντα και να τα διαφημίσει με τον δικό της τρόπο!

Η Έλενα Λυσάνδρου έχει να κάνει post στο Instagram από τα τέλη Ιουνίου! Επομένως, καταλαβαίνουμε πώς είναι ένα από τα κορίτσια που έχουν μπει στο σπίτι του GNTM και περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η πορεία της.

Τσέκαρε και αυτό : GNTM 5 : Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει σαρώσει τα πάντα