Έλενα Παπαρίζου

Ο Δημήτρης Σούρας – γνωστός ψυχίατρος ο οποίος έχει τοποθετηθεί πολλάκις για σημαντικά κοινωνικά θέματα – θέλησε να πει την άποψη του για τις δηλώσεις που έκανε η Έλενα Παπαρίζου σε συνέντευξη της σε ραδιοφωνική εκπομπή και αφορούσαν στα “άφυλα παιδιά” και στην ελευθερία του ανθρώπου να αγαπά όποιον θέλει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο ψυχίατρος κλήθηκε να σχολιάσει την επικαιρότητα στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και ένα από τα θέματα ήταν οι δηλώσεις της Παπαρίζου η οποία ανέφερε πως τα παιδιά γεννιούνται άφυλα.

Χαρακτηριστικά, ο κ.Σούρας είπε :

“Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει η σεξουαλική επιθυμία με τα βιολογικά φύλα. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που κάνουν σε άσχετο χρόνο άσχετες δηλώσεις. Σε όλο το βασιλικό βασίλειο κάτι σαύρες τρίτα ξαδέρφια του ιγκουάνα γεννιούνται άφυλα. Τα παιδιά μας έχουν φύλο από την ίδρυση του κόσμου. Είναι μία επικίνδυνη δήλωση γιατί έχει ένα μεγάλο κοινό – ως επί το πλείστον νεανικό – τα παιδιά μας μιμούνται και ακούνε. Πολύ εύκολα μερικά παιδιά θα βάλουν στο μυαλό τους ότι δεν έχουν φύλο και είναι άφυλα. Είναι απερίσκεπτη γιατί δεν έχει καμία σχέση με τον σεξουαλικό προσανατολισμό τον οποίο αποοδεχόμαστε και σεβόμαστε”.

Η Έλενα Παπαρίζου δεν έχει σχολιάσει κάτι μέχρι στιγμής!

Τσέκαρε και αυτά: