Η Έλενα Παπαρίζου θα ανέβει στη σκηνή, την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου για να ψυχαγωγήσει τον κόσμο που θα βρεθεί στο Σύνταγμα για να παρακολουθήσει από κοντά τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Η Αθήνα, θα πλημμυρίσει πραγματικά ολόκληρη με φως την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου. Εκείνη τη μέρα, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, θα δώσει το έναυσμα για να φωταγωγηθεί η πόλη και το εντυπωσιακό φυσικό δέντρο που θα κοσμεί την πλατεία Συντάγματος, σε μια φαντασμαγορική βραδιά με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Η δυναμική show woman Έλενα Παπαρίζου, η Idra Kayne με την υπέροχη φωνή της και ο πολλά υποσχόμενος Ίαν Στρατής με τη συνοδεία της Athens Big Band, θα μας παρασύρουν με τις ιδιαίτερες εμφανίσεις τους, ενώ η ομάδα κρουστών Batala Atenas θα δώσει το ρυθμό. Highlight της βραδιάς το εκθαμβωτικό 3D projection mapping στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, μια πρωτόγνωρη εμπειρία που θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε για πρώτη φορά στη χώρα μας. Λαμπερά χρώματα, έντονα σκηνικά και εντυπωσιακές αρχιτεκτονικές μεταλλαγές θα ντύσουν με μοναδικό τρόπο το ιστορικό κτίριο και θα μας γεμίσουν συναισθήματα και εικόνες.