Έλενα Τοπαλίδου

Η Έλενα Τοπαλίδου κάθισε στον αναπαυτικό καναπέ της εκπομπής “Στούντιο 4” και μίλησε στους Νάνσι Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο για διάφορες στιγμές στη ζωή της οι οποίες ήταν σκοτεινές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η ηθοποιός και χορεύτρια έχει καταφέρει να πετύχει πολύ σπουδαία πράγματα στη ζωή της και ένα από αυτά είναι να δώσει τέλος στη μάχη με τις διατροφικές διαταραχές που την καταδίωξαν μέχρι πριν κάποια χρόνια.

“Υπήρξε η περίοδος της ζωής μου με την αναμέτρηση που είχα με το φαγητό. Ξέρουμε ότι ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε τέτοιες καταστάσεις δεν θα βοηθηθεί εάν ο ίδιος δε βάλει κάτω τα πράγματα”, είπε η χορεύτρια και συνέχισε να αναφέρει πως οι γονείς της μαρτύρησαν μαζί της. 

“Οι γονείς μου μαρτύρησαν μαζί μου. Η μητέρα μου μού στάθηκε πάρα πολύ, είναι και τώρα εδώ. Και ο πατέρας μου, απλώς εκείνος είναι πιο κλειστός και λιγομίλητος άνθρωπος”. 

Η Έλενα Τοπαλίδου είχε καταλάβει πως κάτι σκοτεινό συμβαίνει και αποφάσισε εν μια νύκτα να φύγει από τη Θεσσαλονίκη και να κάνει μια νέα αρχή

“Όταν αποφάσισα να τα λήξω όλα και κατάλαβα ότι κάτι πολύ μαύρο συμβαίνει στην καθημερινότητά μου, παράτησα τον χορό και έφυγα από τη Θεσσαλονίκη σε μία νύχτα. Σιγά-σιγά μηδένισα. Το κατάλαβα μόνη μου, είχα κάνει 1-2 προσπάθειες με ψυχολόγους αλλά δεν είχα βοηθηθεί ιδιαίτερα”. 

Κατά τη διάρκεια της “εξομολόγησης” της αποκάλυψε πως βρέθηκε στην Αθήνα σαν να είναι άγραφο χαρτί και απλά περπατούσε χωρίς να ξέρει τι είναι. Και και εκείνη ήταν κάτι πολύ απελευθερωτικό το οποίο της έδωσε ακόμη περισσότερη δύναμη.

Η ηθοποιός και χορεύτρια μπορεί να μην κατάφερε να βρει τη δική της βοήθεια μέσα από ψυχολόγους, αλλά αν ένας άνθρωπος αντιμετωπίζει δυσκολίες θα πρέπει να μιλά σε κάποιον και να βρίσκει τη στήριξη που χρειάζεται! Δεν είναι ντροπή και όλοι χρειαζόμαστε κάποιον να μας ακούσει ουσιαστικά χωρίς να μας κρίνει!

Τσέκαρε και αυτά: