Ελένη Χαμπέρη

Η Ελένη Χαμπέρη είναι μια παίκτρια του Survivor All Star η οποία θεωρείται ένα πολύ ήρεμο πλάσμα το οποίο δεν αρέσκεται σε ίντριγκες και κόντρες. Θέλει να αγωνιστεί και να συνεχίσει το παιχνίδι, αλλά φαίνεται πως κάποιοι δεν πιστεύουν πολύ σε αυτή!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η παίκτρια έχει γίνει το μήλο της έριδος στην ομάδα της καθώς ψηφίστηκε από συγκεκριμένους παίκτες και ο Νίκος Μπάρτζης όπως και ο Στάθης Σχίζας δεν μπορούν να δεχτούν το γεγονός διότι δε θέλουν να φεύγουν παίκτες που είναι ικανοί να προσφέρουν στην ομάδα.

Στο νέο επεισόδιο βλέπουμε την Ελένη Χαμπέρη να αντιμετωπίζει τους συμπαίκτες της και ξεσπά λέγοντας πως δεν είναι ωραία αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα. Και έρχεται αντιμέτωπη με όλους γιατί θέλει να είναι ενωμένοι και να μην υπάρχουν αυτές οι καταστάσεις στην ομάδα.

Η αλήθεια είναι πως οι Κόκκινοι βαδίζουν σε σκοτεινά μονοπάτια καθώς έχουν “σπάσει” με αποτέλεσμα να αποδυναμώνονται μέρα με τη μέρα κι χάνουν έπαθλα!

Αυτό όμως που όλοι περιμένουν είναι η αποχώρηση η οποία σίγουρα θα συζητηθεί αφού τα spoilers δείχνουν πως η Χριστίνα Κεφαλά θα είναι αυτή που δε θα συνεχίσει!

Tσέκαρε και αυτά: