Ελένη Χαμπέρη

Η Ελένη Χαμπέρη είναι Ελληνίδα personal trainer η οποία έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 2021 και από τότε απασχολέι τους θαυμαστές της με τις αναρτήσεις της στα social media.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

 

Το βιογραφικό της Ελένης Χαμπέρη

Η Ελένη Χαμπέρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο.Είναι 28 ετών και από μικρή ηλικία είχε ασχοληθεί ενεργά με τον αθλητισμό. Ξεκίνησε με την ενόργανη γυμναστική και έπειτα ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό και το τρέξιμο. Είχε πολλές διακρίσεις σε τοπικό επίπεδο αλλά λόγω ενός τραυματισμού αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELENI XAMPERI (@eleni_xamperi)

Ασχολήθηκε με το personal training σε πολλά γυμναστήρια στο Βόλο και αποφάσισε το 2021 να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ διότι πίστευε πώς είναι πολύ καλή στα αθλήματα.

Στο ριάλιτι ήταν μια καλή παίκτρια αλλά κατάφερε να είναι ένα από τα πρόσωπα που ψηφιζόταν συχνά διότι ήταν ένας ήρεμος χαρακτήρας και δεν προκαλούσε εντάσεις.

Το Survivor, o χωρισμός και η νέα σχέση

Η Ελένη Χαμπέρη μπήκε στο παιχνίδι για να αγωνιστεί και δεν της άρεσε καθόλου το κομμάτι του ριάλιτι. Φαινόταν πώς δεν της άρεσε αυτό το κομμάτι καθώς προσπαθούσε να απέχει από τους καυγάδες. Βέβαια, υπήρξε μια στιγμή έντασης όπου μάλωναν με τον Τριαντάφυλλο και τον Σάκη Κατσούλη. Εκεί, η Ελένη έριξε μια τσιρίδα και βγήκε εκτός ορίων, καθώς άρχισε να κλαίει.

Όταν βγήκε από το παιχνίδι αποφάσισε να χωρίσει με τον τότε σύντροφο της και απόλαυσε ένα καλοκαίρι γεμάτο βουτιές και χαρές με τους φίλους της. Ωστόσο, ο έρωτας δεν άργησε να ξαναμπεί στη ζωή της και γνώρισε τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού βόλου, Αλέξανδρο Αναστασίου και είναι μαζί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELENI XAMPERI (@eleni_xamperi)

Η Ελένη μετρά 46Κ followers στο Instagram και όποτε μπορεί μοιράζεται τις στιγμές της με τους αγαπημένους της διαδικτυακούς φίλους.

Τσέκαρε και αυτά :

Survivor All Star : Τα βιογραφικά των γυναικών

Νίκολας Κέιτζ : Το άγνωστο βίντεο του Σούπερμαν