Ελένη Χατζίδου

H Ελένη Χατζίδου είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια η οποία κατάφερε να γίνει γνωστή με την τεράστια επιτυχία που της χάρισε ο Παντελής Παντελίδης “Χειρότερα” και μας έχει ξεσηκώσει πολύ με τις εμφανίσεις της στις αθηναϊκές πίστες καθώς το κορίτσι το έχει στο αίμα της να διασκεδάζει τον κόσμο. Πλέον έχει αποτραβηχτεί από τις πίστες και ασχολείται με την τηλεόραση και παρουσιάζει με τον σύζυγο της Ετεοκλή Παύλου την εκπομπή “breakfast @Star”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Είναι μια πολύ χαρούμενη γυναίκα, έχει θετική ενέργεια και όποιος τη συναντά θέλει να την κάνει αμέσως φίλη του διότι είναι μια γλύκα!

Ελένη Χατζίδου – Βιογραφικό, Instagram, η διαφορά ηλικίας με τον Παύλου και η τηλεόραση

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 28 Ιουλίου του 1980 και είναι 43 ετών. Σε μικρή ηλικία βρέθηκε με την οικογένεια της στην Αλεξανδρούπολη καθώς οι γονείς κατάγονται από την όμορφη πόλη. Έχει έναν αδερφό και του έχει μεγάλη αδυναμία.

Σπούδασε στο Τμήμα Θεολογίας στο ΑΠΘ και παράλληλα ξεκίνησε το τραγούδι σε διάφορα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, μιας και είχε έρωτα με το μικρόφωνο!

Είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι Popstars του MEGA αλλά δεν κατάφερε να γίνει μέλος του συγκροτήματος που δημιουργήθηκε και το 2005 βρέθηκε ως διαγωνιζόμενη στο fame Story δτον τέταρτο κύκλο.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής όπως είναι ο Βασίλης Καρράς, ο Σταμάτης Γονίδης, η Πάολα και άλλοι.

Το τραγούδι “Χειρότερα” και ο Παντελίδης

Ο Παντελής Παντελίδης κα η Ελένη Χατζίδου ήταν πολύ καλοί φίλοι και ο καλλιτέχνης που έχει φύγει από τη ζωή της έδωσε μια τεράστια επιτυχία που την έβαλε αμέσως στον χάρτη με τα νέα ‘hot” ονόματα! Με το τραγούδι “Χειρότερα” κατάφερε να γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και πάντα ευχαριστεί τον τραγουδιστή για όσα της έχει δώσει!

Η απώλεια του γνωστού καλλιτέχνη μετά από ένα σοκαριστικό τροχαίο στη Βουλιαγμένης κόστισε πολύ στην τραγουδίστρια η οποία δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το χαμό του και όποτε μιλά και εκείνον βουρκώνει.

Η διαφορά ηλικίας με τον Ετεοκλή Παύλου


Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου γνωρίστηκαν το 2018 και μετά από κάποιους μήνες επισφράγισαν τον έρωτα τους με τον ερχομό της κόρης τους. Έχουν διαφορά ηλικίας η οποία είναι στα 10 χρόνια και είναι πολύ ερωτευμένοι!

Στις 21 Σεπτεμβρίου του 2021 παντρεύτηκαν και πλέον είναι παντού μαζί!

Tσέκαρε και αυτά: