Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να είναι τρελά ερωτευμένη με το αγοράκι της και να μη σταματά να είναι στο πλευρό του, αλλά δεν μπορεί να προσπεράσει τόσο εύκολα την αγάπη που έχει για τη σκηνή και τους θαυμαστές της! Και είναι έτοιμη να επιστρέψει πίσω στα μέρη που ο κόσμος τη λάτρεψε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η τραγουδίστρια αποφάσισε να αρχίσει τις προετοιμασίες για τη περιοδεία της και ανακοίνωσε μέσω Instagram πως επιστρέφει και η ονομασία της περιοδείας είναι “Εleni Foureira Reborn Tour”.

H Ελένη Φουρέιρα έχει αποφασίσει να συνδυάσει την καριέρα της και την οικογένεια και θέλει να κάνει πολλά πράγματα για να δείξει στο γιο της πως μια γυναίκα μπορεί να τα καταφέρει!

Οι followers της τραγουδίστριας έχουν λυσσάξει με την ανάρτηση της και τα σχόλια τους είναι πολλά και όλοι ανυπομονούν για την επιστροφή της αφού χρειάστηκε να παραμείνει για αρκετό καιρό εκτός της σκηνής διότι κυοφορούσε!

Τσέκαρε το βίντεο :

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Η τραγουδίστρια κάνει τις κατάλληλες προετοιμασίες, δοκιμάζει τα outfits που θα επιλέξει για την περιοδεία της και προς το παρόν δεν έχει ανακοινώσει σε ποιες πόλεις θα βρεθεί και πότε θα ξεκινήσει!

Τσέκαρε και αυτά: