Eλένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε επίσημε μέσω του Instagram πώς περιμένει το πρώτο της παιδάκι και η χαρά των θαυμαστών της είναι τεράστια!

Το τελευταίο διάστημα, οι φήμες περί εγκυμοσύνης είχαν φουντώσει αλλά η τραγουδίστρια κρατούσε σιγή ιχθύος και ο κόσμος γύρω της προσπαθούσε να μην αποκαλύψει το μυστικό της. Ωστόσο, με μια φωτογραφία στο account της , έβαλε τέλος σε όσα ακούγονται και ετοιμάζεται μαζί με τον σύντροφο της, Αλμπέρτο Μποτία να γίνουν γονείς.

Η Ελένη Φουρέιρα ανάρτησε το απόγευμα της Κυριακής 13/11 μια φωτογραφία στο Instagram όπου ποζάρει με μαύρα εσώρουχα και στο πλευρό της είναι ξαπλωμένος ο σύντροφος της. Η κοιλίτσα της είναι φουσκωμένη και οι δυο τους λάμπουν από χαρά καθώς σύντομα θα φέρουν στον κόσμο το παιδάκι τους.

Τσέκαρε τη φωτογραφία :

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

 

Πολλοί ήταν οι Έλληνες celebrities οι οποίοι έσπευσαν να της ευχηθούν το γνωστό σε όλους “Με το καλό” και πλέον η αλήθεια αποκαλύφθηκε!

Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής αποφάσισαν να επισφραγίσουν, λοιπόν, τον έρωτα τους με τον ερχομό ενός μωρού και οι θαυμαστές του ζευγαριού ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν τον γλυκό τρόπο με τον οποίο έγινε η σχετική ανακοίνωση!

Με το καλό και να πάνε όλα τέλεια θα πούμε εμείς στην Queen E!

Τσέκαρε και αυτά :

Χασμουρητό : Είναι τελικά “κολλητικό”

Χταπόδι : Έρευνα αποκαλύπτει πώς έχουν “νεύρα”