Ελένη Φουρέιρα

Άδραξε την ευκαιρία για βόλτες η Ελένη Φουρέιρα και έβαλε τον μπέμπη της στο καρότσι για να κυκλοφορήσουν και να απολαύσουν τον ήλιο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η τραγουδίστρια είναι ξετρελαμένη με τον μωρό της και έχει αποφασίσει να ξεκινήσει από νωρίς τις βολτούλες έτσι ώστε να μάθει ο μπέμπης της πως είναι να κυκλοφορεί και αποφάσισε να κάνουν μια χαλαρή περπατάδα και να πάρουν λίγη βιταμίνη D.

Η Ελένη Φουρέιρα ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία όπου λεχει βγει με τον μπέμπη της και δείχνει στον κόσμο το καρότσι που έχει επιλέξει να έχει ενώ φορά ένα μοβ jacket, μάυρο baggy παντελόνι και ένα μαύρο ζιβάγκο! Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν τα γυαλία ηλίου της τα οποία είναο γνωστού οίκου!

H τραγουδίστρια ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας στο πλευρό του συντρόφου της Αλμπέρτο Μποτία και προσπαθούν να περνούν όσες περισσότερες οικογενειακές στιγμές γίνεται για να χαρούν το μωρό τους.

Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε η περιοδεία που ετοιμάζει η τραγουδίστρια και οι θαυμαστές της ανυπομονούν να τη δουν στη σκηνή όπου και θα επιστρέψει πιο μάχιμη και δυνατή από ποτέ. Χαμός θα γίνει!

Tσέκαρε και αυτά: