Η Ελένη Φουρέιρα κατάφερε για μια ακόμη φορά να μας πάρει τα «μυαλά» και η εμφάνιση που έκανε στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν μοναδική.

Η τραγουδίστρια μαζί με τον στιλίστα της, Μάρκο Ανδριώτη, επέλεξαν μια δημιουργία του αγαπημένου σχεδιαστή Στέλιο Κουδουνάρη και οι εντυπώσεις μόνο θετικές θα μπορούσαν να είναι. Εξάλλου, είναι γνωστό πως ο Στέλιος Κουδουνάρης δημιουργεί one of a kind items που θα θέλαμε να έχουμε μέσα στη ντουλάπα μας.

Το total denim look που φόρεσε η Ελένη Φουρέιρα δεν περιλαμβάνει μόνο μια απόχρωση του αγαπημένου μπλε υφάσματος και αυτό που αμέσως κλέβει την παράσταση είναι το παντελόνι που είναι σχετικά φαρδύ (θυμίζει τα baloon trousers) και το shape του είναι αυτό που θέλαμε να βλέπουμε να φοριέται καθημερινά στον έξω κόσμο.

Denim μπότες, denim πουκάμισο, denim κορσές και denim παντελόνι! Η μεγάλη vd;h στο συγκεκριμένο fabric είναι ολοφάνερη και ο Στέλιος Κουδουνάρης για μια ακόμη φορά μεγαλούργησε!

Δείτε την!

 

View this post on Instagram

 

Denim on denim on denim 👖 @markos_andriotis @stelioskoudounaris @tsakirismallas @pantelis_toutountzis @christos_bairabas

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on