Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι μια πολύ δυναμική Ελληνίδα δημοσιογράφος η οποία κατάφερε να περάσει από όλα τα είδη εκπομπών και πλέον την απολαμβάνουμε στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” με την ομάδα της και μας ενημερώνει καθημερινά για διάφορα θέματα τα οποία απασχολούν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε μια πολύ όμορφη συζήτηση με την Νίκη Λυμπεράκη στην εκπομπή “Μεγάλη Εικόνα”και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που συνάντησε όταν ξεκινούσε τα πρώτα της βήματα στη δημοσιογραφία.

Η δημοσιογράφος ανέφερε πως μπήκε στο χώρο σχετικά παράδοξα και είδε από τη αρχή το κακό πρόσωπο του και όχι το καλό. Μπήκε σε μια περίοδο όπου όλοι αμφισβητούσαν το χώρο και δεν μπορούσε να καλλιεργήσει τα ναρκισσιστικά στοιχεία της. Μάλιστα, είπε πως νιώθει ευλογημένη που έζησε την εμπειρία με αυτό τον τρόπο και δε θα άλλαζε τίποτα.

Κάνοντας μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν, είπε πως δε θα άλλαζε τίποτα και πως είναι πολύ χαρούμενη με τη ζωή της και τις επιλογές της. Θεωρεί πως υπήρξε τυχερή διότι δεν είχε δυστυχίες και πως είχε πολύ όμορφα παιδικά χρόνια.Όσο αφορά τα λάθη που έκανε, δήλωσε πως τα έχει ευχαριστηθεί και για εκείνη είναι πολύ σημαντικό αυτό.

Η γνωστή παρουσιάστρια

Σύμφωνα με την Ελεονώρα Μελέτη υπήρξε μια παρουσιάστρια της ενημέρωσης η οποία στα πρώτα της βήμα την αποθάρρυνε και της είπε πως δε θα κάνει ποτέ καριέρα στο χώρο της δημοσιογραφίας

Χαρακτηριστικά ανέφερε :

“Άκου να δεις κοριτσάκι μου, “εγώ είμαι εδώ πάρα πολλά χρόνια, αν νομίζεις ότι θα κάνεις κάτι είσαι γελασμένη, θα παραμείνεις ένα μικρό ποντικάκι που θα δουλεύει για εμάς”. Αυτή η γυναίκα δεν είναι πλέον στον χώρο. Εγώ απάντησα ότι είστε όντως σε αυτό τον χώρο πάρα πολλά χρόνια, αλλά ελπίζω μετά από τόσα χρόνια να μην είμαι τόσο στάσιμη όσο εσείς”. 

Τσέκαρε και αυτά: