Ελευθερία Ελευθερίου

Η Ελευθερία Ελευθερίου δε λέει να ηρεμήσει στο Survivor All Star και συνεχίζει να ασχολείται με τον Μάριο Πρίαμο αφού την “καίει” και όλοι το έχουμε καταλάβει αυτό! Και για μια ακόμη φορά ξέσπασε στην κάμερα!

H τραγουδίστρια δεν χαίρεται με το γεγονός πως ο Μάριος Πρίαμος συνεχίζει να κρατά το κοχύλι που του έδωσε η Καρολίνα Καλύβα και ξεσπά στην κάμερα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Στην αρχή της συνέντευξης της είπε:

“Ο Μάριος είναι ένας παρτάκιας! Έρχομαι, σου λέω τι γίνεται, γίνεται η έκρηξη μου, κρατάω ισορροπίες, σε συγχωρώ, σου κάνω, σου ράνω, δεν θέλω ούτε να σε σταυρώσω ούτε τίποτα αλλά δεν γίνεται να μου λες ψέματα, ρε φίλε. Φοράς ένα κολιέ για το οποίο και με ρωτάνε. Και απαντάω για το κολιέ. Γιατί, Μάριε, μου λες ότι το δημιουργώ εγώ; Εγώ φοράω το κολιέ; Εσύ φοράς το κολιέ και για να το φοράς… εσύ το δημιουργείς! Όπως δημιούργησες και σκάνδαλο, όπως δημιούργησες και όλη αυτή την κατάσταση, όπως και μου προκάλεσες αυτή τη στεναχώρια. Γίνονται όλα αυτά, σε καταλαβαίνω, εν μέρει σου δίνω χρόνο και ελαφρυντικά και σε βλέπω να φοράς το κολιέ. Ξέρω πράγματα για σένα, μαθαίνω πράγματα για σένα, έρχομαι και στα λέω για να ξέρεις τι ακριβώς γίνεται έξω χωρίς να έχω κανέναν λόγο να κάθομαι και να σε προστατεύω”. 

Μάλιστα, η Ελευθερία Ελευθερίου μιλώντας στην κάμερα αποκάλυψε πως της είπε ο παίκτης ότι όταν βγουν από το παιχνίδι θα γίνουν ζευγάρι!

“Μάριε Πρίαμε μου, δεν θα γίνουμε ποτέ ζευγάρι! Είσαι ο Δον Ζουάν του Survivor 2023! Ποιος; Ο Μάριος Πρίαμος! Εντάξει, γελάω» πρόσθεσε, εμφανώς ενοχλημένη ξανά, η τραγουδίστρια και παίκτρια των Διασήμων στο Survivor All Star της Κυριακής. «Έχουν ακουστεί και διάφορα, τελοσπάντων, ότι… αυτό με κάποιες κοπέλες και, και, και για το οποίο τώρα, επειδή με φόρτωσε εμένα ο Μάριος με όλα τα περιστατικά που έχει κάνει σήμερα και τη στάση απέναντι μου, τον ρωτάω”. 

Τσέκαρε και αυτά: