Μια σοκαριστική στιγμή θα δούμε στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star καθώς η Ελευθερία Ελευθερίου θα νιώσει αδιαθεσία και θα βρεθεί στην άμμο του στίβου μάχης αφού θα χάσει ελαφρώς τις αισθήσεις της και ο Σάκης Κατσούλης θα τη σηκώσει στα χέρια του για να τη μεταφέρει εκτός.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

ad

Στο trailer που δημοσίευσε ο ΣΚΑΙ, βλέπουμε την τραγουδίστρια να σωριάζεται στο έδαφος και να τρέχουν όλοι οι άνδρες της ομάδας της να τη βοηθήσουν ενώ ο Μάριος Πρίαμος δεν φαίνεται να προσπαθεί να τη βοηθήσει! Η Ελευθερία μεταφέρεται στον ειδικό χώρο που έχουν οι παραμέντικο και προσπαθούν να τν κάνουν να συνέλθει γιατί προφανώς η αδιαθεσία προέρχεται από την έλλειψη τροφής και τα αγωνίσματα.

Σύμφωνα με τη Χριστίνα Κεφαλά, ο Μάριος Πρίαμος δεν βρέθηκε στο πλευρό της τραγουδίστριας και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έχει αυτή τη συμπεριφορά ενώ η Αφροδίτη Σκαφίδα μιλώντας με τη συμπαίκτρια της δεν μπορεί να κατανοήσει τους λόγους για τους οποίους συμπεριφέρεται έτσι ο παίκτης.

Αφού δούμε την Ελευθερία Ελευθερίου να σοκάρει του συμπαίκτες της, θα περάσουμε στο συμβούλιο όπου ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης φέρεται να έχει κάποια θέματα με τον Ηλία Γκότσης και θέλει να τα πει μπροστά σε όλους!

Χαμός πάλι!

Τσέκαρε και αυτά: