Ελευθερία Ελευθερίου

H Ελευθερία Ελευθερίου μπήκε τελείως φρικαρισμένη στο Survivor All Star καθώς είχε “μαζεμένα’ πολλά νεύρα και ένταση κατά του Μάριου Πριάμου. Και παρόλο που ηρέμησε η κατάσταση με τον συμπαίκτη της, μια ατάκα του Νίκου Μπάρτζη μπροστά σε όλη την ομάδα και το τηλεοπτικό κοινό, ήταν αρκετή για να προκαλέσει νέο μακελειό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η μικροσκοπική τραγουδίστρια φαίνεται να έχει “τρελαθεί” με όλα όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι και δέχεται επίθεση από τον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος την κατηγορεί διαρκώς για ψέμματα και για απαράδεκτη στρατηγική, η οποία κόστισε στους Κόκκινους έναν πολύ σημαντικό παίκτη ο οποίος αποχώρησε, τον Στάθη Σχίζα. 

Σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό Μας”και τον Νίκο Παρτσώλη, η Ελευθερία Ελευθερίου κάνει μια τραγική κίνηση ενώ βρίσκεται στην παραλία και παρακολουθεί κρυμμένη στους θάμνους όλα όσα λένε οι συμπαίκτες της στις προσωπικές τους συνεντεύξεις!

Η κάμερα φαίνεται πως την καταγράφει να κρυφακούει και αναμένεται να δούμε το στιγμιότυπο. Η κίνηση της φανερώνει πως έχει μεγάλη έννοια γιατί θέλει να ξέρει τα πάντα τα οποία ακούγονται για εκείνη καθώς αισθάνεται τελείως εκτεθειμένη και προσπαθεί να διαχειριστεί όλη την κατάσταση!

Απίστευτο!

Τσέκαρε και αυτά :