Ελευθερία Ελευθερίου

Αδιανόητα πράγματα συμβαίνουν στο Survivor All Star και από ότι φαίνεται, η Ελευθερία Ελευθερίου μπήκε με πολύ δυνατά όπλα στο παιχνίδι και δε θα αφήσει κανέναν να τη δυσφημεί και να μιλά για εκείνη χωρίς να λέει αλήθεια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η τραγουδίστρια φέρεται να έχει δώσει “εντολή” σε δικηγόρο στην Ελλάδα να εξετάζει κάθε τι που λέγεται για το πρόσωπο της και να πράττει αναλόγως όταν κάποιος τη δυσφημεί. Σύμφωνα , με την εκπομπή “Πρωινό Μας” η παίκτρια έχει ορίσει ένα πρόσωπο το οποίο είναι στο πλευρό της όταν υπάρχουν νομικά θέματα.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην συνέντευξη που έδωσε αφού αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο, αποκάλυψε πως η Ελευθερία Ελευθερίου έχει ήδη κάνει μήνυση στον Σπύρο Μαρτίκα μετά από την ατάκα “κλέφτρα” που της είπε κατά τη διάρκεια του συμβουλίου.

Η τραγουδίστρια είναι πολύ στεναχωρημένη με όλα όσα έχουν γίνει εκτός και εντός παιχνιδιού, για αυτό το λόγο φέρεται να επέλεξε να έχει έναν άνθρωπο έξω από το παιχνίδι για να την “προσέχει” και ενδεχομένως να την προστατεύσει από λόγια και πρόσωπα που βάλλουν το άτομο της.

Σίγουρα έχουμε πολλά να δούμε ακόμη!

Tσέκαρε και αυτά: