Ελευθερία Ελευθερίου

Η Ελευθερία Ελευθερίου κατάρρευσε κατά την διάρκεια του αγωνίσματος που παρακολουθήσαμε την Κυριακή 26/2 και όλοι έπαθαν σοκ με όσα είδαν και ειδικά με το γεγονός πως ο Μάριος Πρίαμος δεν έτρεξε στο πλευρό της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η μικροσκοπική παίκτρια των Κόκκινων έχει αρχίσει να καταλαβαίνει τη δυσκολία που έχει το Survivor All Star και μπήκε την περίοδο όπου οι Κόκκινοι άρχισαν να χάνουν στα παιχνίδια και να μην τρώνε τόσο συχνά.

Η Ελευθερία Ελευθερίου προτού καταρρεύσει παραπονέθηκε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πως δε νιώθει καλά και πως την έχει “χτυπήσει” ο ήλιος τις τελευταίες μέρες.

Μπήκε στον αγώνα προσπαθώντας να κρατήσει τις δυνάμεις της αλλά στο τέλος του όπου και έχασε από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, κατέρρευσε και κάποιοι παίκτες έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει καθώς δεν μπορούσε να σηκωθεί από το έδαφος!

Ο Σάκης Κατσούλης ήταν από τους πρώτους που έτρεξαν ενώ ο Μάριος Πρίαμος παραμείνει στον πάγκο του όπως έδειξαν τα πλάνα και δεν έσπευσε να βοηθήσει μια γυναίκα με την οποία υποτίθεται πως έχει έρθει κοντά.

Δείτε κάποια στιγμιότυπα:

H τραγουδίστρια λογικά κατέρρευσε διότι ο ήλιος είναι που δυνατός στον Άγιο Δομίνικο και επειδή δεν τρέφεται σωστά! Κάτι το οποίο συμβαίνει συχνά στους παίκτες!

Tσέκαρε και αυτά: