Ελευθερία Ελευθερίου

H Ελευθερία Ελευθερίου έχει μπει στο Survivor All Star έχοντας δημιουργήσει τον απόλυτο πανικό και η εικόνα της, τις τελευταίες μέρες δεν είναι καθόλου καλή διότι έχει απέναντι της τον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος προσπαθεί με τον δικό του τρόπο να την κάνει να παραδεχτεί πως έχει πει ψέμματα και πως ευθύνεται για την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η μικροσκοπική τραγουδίστρια έκανε το απίστευτο καθώς αποφάσισε να κρυφτεί στο θάμνους και να ακούσει όλα όσα λένε οι συμπαίκτες της κατά τη διάρκεια των προσωπικών του συνεντεύξεων! Και η παραγωγή την έπιασε στα πράσα και στην κάμερα όταν ο Σπύρος Μαρτίκας μιλούσε για όλα όσα έχουν γίνει.

Άνθρωπος της παραγωγής την “τσάκωσε” και η Ελευθερία Ελευθερίου είπε πως άκουσε τον Μαρτίκα ενώ εκείνος είπε “Μια φορά κλέφτρα, πάντα κλέφτρα”. Ο φαρμακοποιός είπε μπροστά στους συμπαίκτες του πως έχει υποκλαπεί η συνέντευξη τους και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Τσέκαρε το βίντεο :

Σε άλλα νέα, η Ευρυδλικη Παπαδοπούλου χάνει τα λογικά στον αγώνα για την επικοινωνία και ουρλιάζει λέγοντας πως δε θέλει να χάσει η ομάδα της ενώ προσπαθούν να την ηρεμήσουν!

 

Τσέκαρε και αυτά: