Ελευθερία Ελευθερίου

H Ελευθερία Ελευθερίου και ο Μάριος Πρίαμος επιτέλους μίλησαν ή μάλλον τσακώθηκαν καθώς η τραγουδίστρια τον αντιμετώπισε όταν βρέθηκε στην παραλία των Κόκκινων του Survivor All Star.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό Μας”, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας αποφάσισε με πολύ απλό τρόπο να… αδειάσει την Καρολίνα Καλύβα καθώς μιλούσε με την “Τελεφερίκ” και ο αποκαλυπτικός διάλογος μπορεί να αφήσει άφωνη την κοπέλα εμ την οποία ερωτοτροπούσε στη ζούγκλα.

Οι δυο τους συζήτησαν εκτός κάμερας αλλά ενώπιον όλων για όλα όσα έχουν συμβεί και η Ελευθερία Ελευθερίου δεν μπορούσε να συγκρατήσει τις σκέψεις της καθώς ήθελε να τα πει όλα και να ξεθυμάνει!

“Ξέρεις το έχει γίνει έξω; Τι να μου εξηγήσεις; Τα είδα όλα”, είπε η τραγουδίστρια και ο Μάριος Πρίαμος της απάντησε πως “Δεν έγινε τίποτα. Γούσταρα εκείνη τη στιγμή αλλά δεν έγινε τίποτα. Τα φούσκωσε όλα η παραγωγή”.

Ο Μάριος Πρίαμος φέρεται να μην έχει καταλάβει τι έχει συμβεί και προσπαθεί με κάποιον τρόπο να καλύψει τη δική του πλευρά και δεν παραδέχεται κάτι!

Η Καρολίνα καλύβα σίγουρα δε θα εκτιμήσει αυτή τη συμπεριφορά και όλοι περιμένουν την αντίδραση της!

Τσέκαρε και αυτά: